1/20

Terratetto unifamiliare 490 m², nuova, Centro, Markopoulo

Markopoulo
€ 540.000
5+ locali
490 m²
3+ bagni
No Ascensore
Balcone
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 10/09/2024
Descrizione

riferimento: 1281

Στο Μαρκόπουλου, διατίθεται προς πώληση μια πολυτελής αλλά ημιτελής βίλα με εντυπωσιακή επιφάνεια 490 τετραγωνικών μέτρων, κτισμένη σε ένα εκπληκτικό οικόπεδο 2.207 τετραγωνικών μέτρων. Το ακίνητο αποτελείται από δύο επίπεδα και βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της περιοχής, προσφέροντας καταπληκτική θέα.

Η βίλα είναι ημιτελής και υπολογίζονται οι εργασίες για την ολοκλήρωσης αυτής, με κόστος περίπου 100.000€ για το κτίριο και περίπου 150.000€ για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου. Αυτό σημαίνει ότι ο νέος ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα να προσαρμόσει το ακίνητο στις δικές του προτιμήσεις και ανάγκες.

Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει γεώτρηση, ενώ υπάρχει δυνατότητα προσθήκης πισίνας για ακόμα περισσότερη άνεση και ψυχαγωγία. Υπάρχουν επίσης σκεπαστές βεράντες που προσφέρουν εξαιρετική θέα, καθώς και βάση από μπετόν για την εγκατάσταση μιας πέργκολας σε ανεξάρτητο σημείο της αυλής. Αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τον αγοραστή να δημιουργήσει το όνειρο του σε έναν από τις πιο εξαιρετικές τοποθεσίες της περιοχής. Τιμή 540.000€ | Κωδικός αγγελίας #1281

Αναλαμβάνουμε χωρίς χρέωση την έκδοση στεγαστικού δανείου για την αγορά του ακινήτου σε συνεργασία με όλες τις συστημικές τράπεζες.

Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
490 m²
Locali
5+
Camere da letto
5
Bagni
3+
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, alimentazione elettrica
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 540.000
Prezzo al m²
1.102 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

B

Scopri ogni angolo dell'immobile
+17 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ