1/7

Terratetto unifamiliare 130 m², ottimo stato, Centro, Melivoia

Melivoia
€ 130.000
2 locali
130 m²
1 bagno
Arredato

Nota

Annuncio aggiornato il 10/07/2024
Descrizione

riferimento: 4060

Το ακίνητο βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά της πανέμορφης Παλιουριάς (Παράλια Λάρισας) περικυκλωμένο από πλατάνια και αποτελείται από 2 διαμερίσματα των 65 τ.μ. (ένα ημιυπόγειο και ένα υπερυψωμένο ισόγειο).

Το κάθε διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές ( ψυγείο-καταψύκτης ,ελ.κουζίνα ,φούρνος μικροκυμάτων, τηλεοράσεις ,κλιματιστικά ,πλυντήριο-στεγνωτήριο ). Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα και 1 μπάνιο.

Το κάθε διαμέρισμα έχει το δικό του ρολόι της ΔΕΗ και μετρητή νερού. Το ακίνητο διαθέτει επίσης και γεννήτρια ρεύματος ενώ έχει τη δυνατότητα να κατοικείτε, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και το χειμώνα.

Η τοποθεσία του ακινήτου  είναι ιδανική για εξοχική κατοικία αλλά και για εμπορική εκμετάλλευση το καλοκαίρι με εκτιμώμενο ενοίκιο ανά ημέρα από 80 έως 120 ευρώ ανά διαμέρισμα.

Τοποθεσία

Ο παραλιακός οικισμός Παλιουριά Λάρισας είναι μικρός μεν, αλλά με τουριστική ανάπτυξη και πανέμορφο τοπίο.

Βρίσκεται δίπλα και πριν από την Κουτσουπιά πηγαίνοντας για Κόκκινο Νερό. Οι επισκέπτες φτάνοντας στην περιοχή, αντικρίζουν μια μοναδική εικόνα πράσινου και μπλε, αποτελώντας τέλεια επιλογή για ήρεμες και οικογενειακές διακοπές. Η παραλία της Παλιουριάς διαθέτει απίστευτα κρυστάλλινα θαλασσινά νερά και έχει αρκετά μεγάλη έκταση που φτάνει περίπου τα 2 χλμ. Είναι αμμουδερή με λίγο βότσαλο. Ένα κομμάτι της παραλίας είναι σκεπασμένο από πλατάνια και έχει πάντα ίσκιο.

Ακριβώς πάνω από αυτό υπάρχει μια πηγή μπροστά στο δρόμο. Στα πρώτα σπίτια του οικισμού υπάρχει άλλη μια πηγή, γνωστή ως «Πηγή των Κυνηγών». Στα όρια μεταξύ Παλιουριάς και Κουτσουπιάς υπάρχει ένα λιμανάκι το οποίο χρησιμοποιούν οι ψαράδες της περιοχής με φρέσκο ψάρι διαθέσιμο κάθε πρωί!
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita
Piani edificio
2
Superficie
130 m²
Locali
2
Camere da letto
2
Bagni
1
Arredato
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 130.000
Prezzo al m²
1.000 €/m²
Efficienza energetica
  • Stato

    Ottimo / Ristrutturato
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+4 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista