Bilocale Αλεξανδρής, Polichrono, Pallini

PalliniΑλεξανδρής
€ 210.000
3 locali
71 m²
1 bagno
Piano T
No Ascensore
Annuncio aggiornato il 12/01/2024
Descrizione

riferimento: 14362

Κωδικός ακινήτου: 14362 - Παλλήνη Πολύχρονο ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 71 τ.μ. μόνο 200 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2023 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, A/C - Τιμή: 210.000 €
Πωλείται διαμέρισμα ισόγειο 71 τ.μ. με 2 δωμάτια, σαλόνι, κουζίνα , μπάνιο και αποθήκη, δική του θέση παρκινγκ, αλουμινίου κουφώματα, με σύνδεση στον βιολογικό, ηλιακό , 3 A/C . Απέχει 200 μέτρα από την παραλία .
Είναι πολύ λειτουργικό , με άνετους χώρους και άνετα μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα.
Προσφέρει άμεση πρόσβαση στην πανέμορφη, πεντακάθαρη παραλία, καθώς επίσης και σε όλα τα καταστήματα, εστιατόρια, καφέ, μπαρ και beach bar του χωριού.
Βρίσκεται στο κέντρο του τουρισμού, σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα χωριά της Κασσάνδρας, το οποίο διαθέτει πληθώρα τουριστικών καταλυμάτων και εξοχικών κατοικιών, αποτελώντας διάσημο τουριστικό προορισμό.
Το Πολύχρονο απέχει 4 χλμ από τη Χανιώτη και 8 χλμ από το Πευκοχώρι και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από όλα τα διάσημα χωριά της Κασσάνδρας και τις πανέμορφες παραλίες τους.
Απόσταση από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης: 97 χλμ.
Το ακίνητο αποτελεί ιδανική επιλογή για εξοχική κατοικία καθώς επίσης και για επένδυση.
Παράδωση τον Μάρτιο γιατί είναι υπό κατασκευή

Το Γραφείο δεν φέρει καμιά ευθύνη για τις αλλαγές των τιμών των ιδιοκτησιών καθώς οι ιδιοκτήτες μπορεί να αλλάξουν την τιμή οποιαδήποτε στιγμή και πολλές φορές χωρίς καμιά ειδοποίηση. Οι τιμές που αναφέρουμε είναι οι τιμές που δόθηκαν την ημέρα της ανάληψης της πώλησης από το γραφείο μας.
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας .
Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α
Real Estate Vasiliadis Kostas
Αγίου Νικολάου 2. Νέα Μηχανιώνα
web site: www.vasiliadis-property.com
email: info@vasiliadis-property.com
τηλέφωνα επικοινωνίας: 23920 36082, 6976 330 340.


Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
71 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
Piano terra
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 210.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2023
stato
Nuovo / In costruzione
Efficienza energetica
A
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista