Studio in vendita, Kato Toumpa, Toumpa

Toumpa
€ 160.000
2 locali
46 m²
1 bagno
Piano 7
Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 11/07/2024
Descrizione

riferimento: W-02T2T1

Αυτή η γκαρσονιέρα στον 7ο όροφο μιας υπό ανέγερση πολυκατοικίας, στα όρια Τούμπας - Πυλαίας, από μια αναγνωρισμένης αξίας στο χώρο κατασκευαστική εταιρεία, συνδυάζει την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια κατασκευής με την καινοτομία ενός smart home, προσφέροντας μια εξαιρετική επενδυτική αξία. Η κατοικία διαθέτει υψηλής ποιότητας υλικά και εκπληκτική αισθητική, ενώ ο εξοπλισμός smart home σάς επιτρέπει να ελέγχετε τα πάντα από τον φωτισμό μέχρι τη θέρμανση με ένα άγγιγμα στο smartphone σας.
Αποτελείται ένα υπνοδωμάτιο, τη σαλοκουζίνα και ένα μπάνιο. Τη θέρμανση αναλαμβάνει ο ατομικός λέβητας αερίου συμπύκνωσης μέσω ενδοδαπέδιας εγκατάστασης. Στον εξοπλισμό επίσης περιλαμβάνονται τα σύγχρονα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, η θωρακισμένη πόρτα, η προεγκατάσταση κλιματισμού, η εγκατάσταση μηχανικού εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας αλλά και η εγκατάσταση συναγερμού και δικτύου οπτικών ινών. Τέλος μια αποθήκη στο υπόγειο περιμένει να φιλοξενήσει τα προσωπικά σας αντικείμενα.
Αυτή η γκαρσονιέρα αποτελεί μια ασφαλή και εξαιρετικά ελκυστική επενδυτική ευκαιρία σε μια περιοχή με μεγάλη ζήτηση.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Τούμπα βρίσκεται στα βορειοανατολικό τμήμα της Θεσσαλονίκης.
Η περιοχή είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη ενώ είναι γνωστή καθώς φιλοξενεί το Γήπεδο Τούμπας που είναι η έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ. Στην περιοχή βρίσκονται αρκετά Δημοτικά Σχολεία αλλά και το Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και το 1ο Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης "Μανόλης Ανδρόνικος". Η περιοχή αποτελεί ιδανική περιοχή για τους φοιτητές καθώς βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και τα Πανεπιστήμια επιτρέποντας στους κατοίκους να έχουν άμεση πρόσβαση στους εμπορικούς δρόμους, την αγορά αλλά και σε καφετέριες, bar και εστιατόρια.
Η Τούμπα βρίσκεται περίπου 4χλμ από το κέντρο της πόλης και εξυπηρετείται από αρκετές γραμμές του ΟΑΣΘ.
Η Τούμπα διατηρεί υψηλά το επενδυτικό του ενδιαφέρον λόγω της εξαιρετικής της τοποθεσίας μόλις λίγα χιλιόμετρα από το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Caratteristiche
Tipologia
Studio
Contratto
Vendita
Piano
7
Ascensore
Superficie
46 m²
Locali
2
Camere da letto
1
Bagni
1
Balcone
Riscaldamento
Autonomo, a pavimento
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 160.000
Prezzo al m²
3.478 €/m²
Efficienza energetica
  • Stato

    Nuovo / In costruzione
  • Riscaldamento

    Autonomo, a pavimento
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista