Bilocale nuovo, secondo piano, Centro, Volos

Volos
€ 180.000
3 locali
80 m²
1 bagno
Piano 2
No Ascensore
Arredato
Annuncio aggiornato il 01/07/2024
Descrizione

riferimento: 10-1666

Κωδικός ακινήτου: 10-1666 - Βόλος Χιλιαδού ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 80 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε βουνό, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 180.000 €
Το διαμέρισμα στον 2ο όροφο είναι μια πραγματική ενέργεια άνεσης και ασφάλειας. Με ενεργειακό τζάκι και αεραγωγούς στα δύο υπνοδωμάτια, η ζεστασιά και η άνεση είναι παντού παρούσες. Τα ηλεκτρικά πατζούρια και τα ενεργειακά κουφώματα PVC με προφίλ 8,5 πόντους προσφέρουν αποτελεσματική μόνωση και εξοικονόμηση. Η αποθήκη υπογείου με μεγάλη ντουλάπα για άπλετο αποθηκευτικό χώρο μαζί με το πάρκινγκ πιλοτής θα σας εξαλείψουν κάθε έννοια.

Με ένα ηλιακό θερμοσίφωνα 160 λίτρων, η αειφορία ενισχύεται, ενώ η σύνδεση Wi-Fi σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές Miele προσφέρει έξυπνη λειτουργικότητα. Με κάμερες ασφαλείας εισόδου και πυρασφάλεια σε κάθε γωνιά, η αίσθηση ασφάλειας είναι απόλυτη. Η θερμοπρόσοψη με 7αρι νταουν και πάστα ενισχύει τη μόνωση και την ενεργειακή απόδοση, κρατώντας τον χώρο δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα. Διατίθεται και επιπλωμένο με διαφορά στην τιμή.
ΖΙΩΓΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
80 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
2° piano
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Arredato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 180.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2023
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista