Bilocale Κολωνάκι - Λυκαβηττός, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - LykavittosΚολωνάκι - Λυκαβηττός
€ 745.000
3 locali
134 m²
2 bagni
Piano 2
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 26/05/2024
Descrizione

riferimento: 759060

Στην καρδιά της Αθήνας στη ζωηρή περιοχή του Κολωνακίου, αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα βρίσκεται μέσα σε ένα κλασικό και επιβλητικό κτίριο. Η τοποθεσία του σε μια πολυσύχναστη εμπορική περιοχή, με διάσημα υψηλής ποιότητας brands, ακτινοβολεί κομψότητα και άνεση. Το ευρύχωρο διαμέρισμα, που προς το παρόν χρησιμοποιείται ως γραφείο, διαθέτει έναν μεγάλο χολ, διακριτές περιοχές καθιστικού και τραπεζαρίας.

Από το μπαλκόνι, μια εκπληκτική θέα της εμβληματικής Ακρόπολης δίνει ένα επιπλέον άγγιγμα γοητείας στην ατμόσφαιρα του χώρου. Ο χώρος περιλαμβάνει μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα, ένα μπάνιο, ένα επιπλέον WC, έναν ευρύχωρο ντουλάπι, και ένα αποθηκευτικό χώρο 10 τετραγωνικών μέτρων.

Το Κολωνάκι, γνωστό για την κομψότητά του και τα ενδιαφέροντα μουσεία και τα μοντέρνα εστιατόρια του, αναπαύεται στις νότιες πλαγιές του Λυκαβηττού. Η οδός Βουκουρεστίου, παρόμοια με τις λεωφόρους πολυτελείας της Αθήνας όπως η Upper 5th Avenue ή η Rue du Faubourg-Saint-Honore, επιδεικνύει πολυτελή μπουτίκ. Εντυπωσιακά, απέχει μόλις 1 λεπτό με τα πόδια από την πλατεία Κολωνακίου και μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Συντάγματος.

Αυτή η κατοικία προσφέρει είναι εξαιρετική επιλογή μέσα σε αυτό το πολυσύχναστο αστικό τοπίο, περικυκλωμένο από πολιτιστικό πλούτο και τον παλμό της υψηλής ζωής.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
134 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
2° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Esposizione esterna
Balcone
Costi
prezzo
€ 745.000
Efficienza energetica
stato
Da ristrutturare
riscaldamento
Centralizzato, alimentato a metano
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista