Trilocale Ασκληπιού 111, 114 72, Αθήνα, Likavittos, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - LykavittosΑσκληπιού 111, 114 72, Αθήνα
€ 340.000
4 locali
96 m²
2 bagni
Piano 1
Ascensore
Balcone
Arredato
Annuncio aggiornato il 26/03/2024
Descrizione

riferimento: 1-777

Κωδικός ακινήτου: 1-777 - Εξάρχεια - Νεάπολη Εξάρχεια ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 96 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1985 και ανακαινίστηκε το 2022. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 10 τ.μ. απόσταση από μετρό 200 μέτρα - Τιμή: 340.000 €
Το διαμέρισμα βρίσκεται στα Εξάρχεια, Αθήνα,

Με βολική τοποθεσία κοντά σε πολλά πανεπιστήμια και έντονη νυχτερινή ζωή, αυτό το ευρύχωρο και πρόσφατα ανακαινισμένο 96 τ.μ. Το διαμέρισμα είναι η τέλεια βάση για νεαρά και ζωηρά πλήθη που αναζητούν μια μοναδική ελληνική εμπειρία.

Το διαμέρισμα είναι 1ου ορόφου με ανελκυστήρα, διαθέτει τρία άνετα υπνοδωμάτια, δύο μοντέρνα μπάνια και ένα εκπληκτικό μπαλκόνι μήκους 10 μέτρων με γαλήνια θέα στο δρόμο, παρέχοντας τον τέλειο χώρο για χαλάρωση και χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα μελέτης ή εξερεύνησης.

Το διαμέρισμά μας είναι ένα ευρύχωρο διαμέρισμα τριών δωματίων 96 τετραγωνικών μέτρων με δύο ντους και δύο τουαλέτες,σαλόνι, κουζίνα. .

Πόρτα ασφαλείας επιπλωμένο και με ηλεκτρικές συσκευές, ΑC, ηλιακός θερμοσίφωνας, μάρμαρο και παρκέ στα δωμάτια το δάπεδο, κουφώματα αλουμινίου.Ωστόσο, σας διαβεβαιώνουμε ότι το διαμέρισμά μας προσφέρει υπέροχη ατμόσφαιρα, είναι φιλόξενο και θα σας αφήσει με μια θετική εμπειρία.

Οι πολυσύχναστοι δρόμοι είναι γεμάτοι με καφέ, μπαρ και εστιατόρια, καθώς και ανεξάρτητα καταστήματα και γκαλερί τέχνης, καθιστώντας την ιδανική τοποθεσία για φοιτητές που θέλουν να βυθιστούν στην κουλτούρα της Αθήνας.

Με τη βολική του τοποθεσία κοντά σε συγκοινωνίες, το διαμέρισμα παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλα όσα έχουν να προσφέρουν τα Εξάρχεια και η Αθήνα
Το διαμέρισμα είναι ενοικιασμένο μέχρι τέλη Ιουνίου. Είναι κατάλληλο για ιδιοκατοίκηση αλλά και για εκμετάλλευση με πολύ καλή απόδοση, τιμή πώλησης 340.000 €
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
96 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
1° piano, con ascensore, con accesso disabili
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Arredato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 340.000
spese condominio
€ 25/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
1985
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista