1/7

Attività commerciale in Vendita

Kolonaki - LykavittosΤσακάλωφ, 10, Αθήνα Ελλάδα, 10673
€ 180.000
No mura
250 m²
2 bagni

Nota

Annuncio aggiornato il 16/05/2024
Descrizione

riferimento: EK-5798797

Διατίθεται επιχείρηση - καφέ μπαρ συνολικής επιφάνειας 250τ.μ., πλήρως ανακαινισμένη και εξοπλισμένη το 2022 και με βιτρίνα προβολής 12μ με πτυσόμενη τζαμαρία, στο Κολωνάκι. Πρόκειται για μισθωμένη επιχείρηση εν λειτουργία. Χωρίζεται σε 3 επίπεδα στο χώρο του ισογείου της σάλας του καταστήματος, 85τ.μ. με επιπλέον πρασία 40τ.μ , με τα τραπέζια στον πεζόδρομο, υπόσχονται μοναδικές στιγμές το καλοκαίρι, ενώ οι σόμπες τον καθιστούν ιδανικό, ακόμα και για τις πιο κρύες μέρες, στο χώρο του υπογείου 85τ.μ. που αποτελείται από κουζίνα με φούσκα, λάντζες, ψυγεία, καταψύκτη , πάγκους inox και πλήρη εξοπλισμό, 10τ.μ. αποθήκη που εξυπηρετεί στον χώρο αποθήκευσης εμπορευμάτων και τα 2 πολυτελή WC με προθάλαμο και στον 1ο όροφο 80τ.μ με επιπλέον τραπεζοκαθίσματα και πτυσόμενη τζαμαρία, ιδανικός για φαγητό και privee parties. Δίνεται η δυνατότητα τοποθέτησης ταμπέλας ιδιαίτερης προβολής. Διαθέτει κλιματισμό ψύξης και θέρμανσης, συναγερμό, εγκατάσταση με ηχεία, εξαερισμό, κάμερες, μαρμάρινα τραπέζια με χρυσές λεπτομέρειες, βελούδινες καρέκλες και κρυφοί φωτισμοί δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας.
Είναι τακτοποιημένες όλες οι άδειες.
Τύπος δαπέδων: πλακάκι
Τύπος ρεύματος: Τριφασικό
Η επιχείρηση βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό να είναι το πρώτο σημείο που τραβά το βλέμμα σου, ενώ οι καθρέφτες στο ταβάνι, είναι η έξυπνη λεπτομέρεια, που κάνει τον χώρο να φαίνεται πιο ανοιχτός. Παρέχεται η δυνατότητα ανάπτυξης σταθερού πελατολογίου, κοντά σε γραφεία και πληθώρα επιχειρήσεων, κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς, σε εμπορική αγορά ιδιαίτερης κινητικότητας, προσελκύοντας κοινό, από όλες τις περιοχές της Αθήνας. Η περιοχή εξυπηρετείται από τους σταθμούς μετρό Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα και Ευαγγελισμός.
Το Κολωνάκι είναι πυκνοκατοικημένη συνοικία στο κέντρο της Αθήνας. Εκτείνεται από την οδό Πανεπιστημίου ανατολικά μέχρι το Μέγαρο Μουσικής. Νότια εκτείνεται ως τη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας όπου συνορεύει με τη γειτονιά της Ρηγίλλης ή Ανακτόρων και τη συνοικία του Παγκρατίου. Βορειοδυτικά εκτείνεται μέχρι την οδό Σίνα και την οδό Οίτης όπου χωρίζεται από την ιστορική συνοικία της Νεάπολης.
***Η διεύθυνση είναι ενδεικτική της θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.***
Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων είναι ένα μίσθωμα + Φ.Π.Α ενώ για τις πωλήσεις ακινήτων η μεσιτική αμοιβή είναι 2% + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 1000€ + Φ.Π.Α.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Τα στοιχεία των αγγελιών στηρίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στην εταιρία μας.
Η εταιρία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Για επιπλέον πληροφορίες για τα ακίνητά μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας
www.lekkasrealestate.gr
καθώς και την κεντρική ιστοσελίδα μας
www.lekkasg.gr
Εmail: info@lekkasg.gr
Caratteristiche
Contratto
Vendita
Tipologia
Attività commerciale | senza mura
Superficie
250 m²
Locali
2 bagni
Totale piani edificio
3 piani
Altre caratteristiche
  • Impianto di allarme
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 180.000
Prezzo al m²
720 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

A

Scopri ogni angolo dell'immobile
+4 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista