Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/12
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Terreno edificabile in Vendita

CorfùΚέρκυρα
€ 97.000
14.414 m²

Nota

Annuncio aggiornato il 03/08/2024
Descrizione

riferimento: 48331

ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ: Γεωτεμάχιο συνολικής έκτασης 14.419,29 τ.μ το οποίο βρίσκεται στην εκτός σχεδίου θέση «Πιπουλιού» της τοπικής κοινότητας Αγ.Μαρτίνου, στη δημοτική ενότητα Θιναλίου του Δήμου Κέρκυρας. Έχει πρόσωπο στη κύρια δημοτική οδό Κ41 99,71 μ. και απέχει 1,3 χλμ από τη θάλασσα. Με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και παρέχει την δυνατότητα της δημιουργίας δύο (2) μικρότερων άρτιων και οικοδομήσιμων γεωτεμαχίων για την περαιτέρω αύξηση της οικοδομήσιμης δυνατότητας του εν λόγω ακινήτου (σε περίπτωση χρήσης αυτού ως κατοικία).
Σε περίπτωση που η χρήση είναι για Κατοικία, η οικοδομησιμότητα είναι ως εξής:
Για το συνολικό γεωτεμάχιο (των 14.414,29 τ.μ.) η μέγιστη κάλυψη αφορά στο 10% της επιφάνειάς του δηλαδή η οικοδομή θα μπορεί να καλύψει μέχρι 1.441 τ.μ. και η μέγιστη δόμηση (δηλ. η αθροιστική επιφάνεια όλων των ορόφων – επιτρέπονται μέχρι 2 οροφ. ) είναι 449 τ.μ., με την προϋπόθεση να οικοδομηθεί ένα ενιαίο κτίριο.
Σε περίπτωση που η χρήση είναι για Τουριστικές Εγκαταστάσεις, η οικοδομησιμότητα είναι:
Για το συνολικό γεωτεμάχιο (των 14.414,29 τ.μ.) η μέγιστη κάλυψη αφορά στο 20% της επιφάνειάς του δηλαδή η οικοδομή θα μπορεί να καλύψει μέχρι 2.883 τ.μ. και η μέγιστη δόμηση (δηλ. η αθροιστική επιφάνεια όλων των ορόφων – επιτρέπεται μέχρι ύψος 10,5 μ.) είναι 2.883 τ.μ.
Το συγκεκριμένο γεωτεμάχιο, λόγω της τοποθεσίας του - πολύ κοντά στην τουριστική περιοχή της Αχαράβης - της μεγάλης του έκτασης αλλά της πολύ ελκυστικής του τιμής, αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία για την ανέγερση μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας σε ένα καταπράσινο τοπίο με θέα τη θάλασσα.
Caratteristiche
Contratto
Vendita
Tipologia
Terreno edificabile
Superficie
14.414 m²
Accesso in strada/servitù di passaggio
In autostrada
Altre caratteristiche
  • Esposizione nord, est
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 97.000
Prezzo al m²
7 €/m²
Scopri ogni angolo dell'immobile
+9 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista