Attico Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία, Mpotsari, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea ParaliaΑνάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
€ 117.000
2 locali
45 m²
1 bagno
Piano 5
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 20/12/2023
Descrizione

riferimento: 439791

Διαμέρισμα Προς Πώληση, 5ος όροφος στην περιοχή της Μπότσαρη. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 45 τ.μ.. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο άνετη σαλοκουζίνα και μπάνιο. Έχει ανακαινιστεί προ δεκαετίας, η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Πετρέλαιο και έχει ενεργειακά κουφώματα Αλουμινίου διπλής υάλωσης. Βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες, και στην Όλγας. Το ακίνητο είναι Ρετιρέ, με ωραίο μεγάλο μπαλκόνι, Προσόψεως, πολύ Φωτεινό με ωραία ανοιχτωσιά. Διαθέτει ασανσέρ, και θωρακισμένη πόρτα Ασφαλείας. Βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο της πόλης, ιδανικό για εκμετάλλευση και αλλά και για ιδιοκατοίκηση Τιμή: €117.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Attico
superficie
45 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
5° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Costi
prezzo
€ 117.000
spese condominio
€ 10/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
1965
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
B
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista