Bilocale Αγία Παρασκευή, Nea Zoi, Agia Paraskevi

Agia ParaskeviΑγία Παρασκευή
€ 260.000
3 locali
98 m²
1 bagno
Piano 1
No Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 08/05/2024
Descrizione

riferimento: 682487

Διαμέρισμα προς πώληση, στην Αγία Παρασκευή, 1ος όροφος. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 98 τ.μ.. Αποτελείται από 2 Υ/Δ, 1 μπάνιο, 1 κουζίνα, 1 χωλ εισόδου, 1 σαλοτραπεζαρία και 1 ενιαία βεράντα. Έχει κατασκευαστεί το 1985 και ανακαινίστηκε το 2020. Η θέρμανση του ακινήτου είναι κεντρική με πετρέλαιο, έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια (ξύλινα κουφώματα έχει μόνο στο σαλόνι), το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι υπό έκδοση και τα δάπεδα είναι από πλακάκι, μασίφ δρύινο ξύλο, και μάρμαρο. Η κατάστασή του είναι πολύ καλή και βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες, σχολείο, πλατεία, super market, εμπορικό κέντρο, έχει θέα σε πράσινο κι ανοιχτωσιά και νοτιοδυτικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι γωνιακό, προσόψεως, φωτεινό και κατάλληλο για οικογένειες ή επένδυση. Διαθέτει τέντες, ηλεκτρικές συσκευές, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, συναγερμό, κλιματισμό, άνετους αποθηκευτικούς χώρους, γυψοσανίδες οροφής με κρυφούς φωτισμούς, ενιαία γωνιακή βεράντα που συνδέεται με όλα τα δωμάτια και μαρμάρινο (από μάρμαρο διονύσου) πολυτελές μπάνιο. Δεν διαθέτει parking και αποθήκη. Επιτρέπονται τα κατοικίδια, βρίσκεται σε πολύ ήσυχη γειτονιά και είναι άμεσα διαθέσιμο. Τιμή: €260.000. Edrasi Real Estate, email: edrasirealestate@gmail.com, website: www.edrasirealestate.com

*Η θέση του ακινήτου στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

*Τα χαρακτηριστικά και οι πληροφορίες του ακινήτου παρέχονται μετά από υπόδειξη του ιδιοκτήτη.

Το γραφείο μας είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) με αριθμό Γενικού μητρώου (ΓΕ.ΜΗ.) 171073503000, μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) με Α.Μ. 9689 και μέλος της European Association of Real Estate Professions (CEPI).

Για την υπόδειξη του ακινήτου και την υπογραφή της εντολής υπόδειξης, απαιτείται η επίδειξη του Α.Δ.Τ και το Α.Φ.Μ. σας, σύμφωνα με τον Νόμο περί μεσιτών (Ν. 4072/2012 ) ΦΕΚ 86/Α/11.4.2012.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
98 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
1° piano
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Costi
prezzo
€ 260.000
spese condominio
€ 50/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
1985
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista