Monolocale κολωνακι κεντρο, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - LykavittosΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΕΝΤΡΟ
€ 156.000
2 locali
30 m²
1 bagno
No Ascensore
Balcone
Arredato
Annuncio aggiornato il 26/03/2024
Descrizione

riferimento: 3-4

Κέντρο Κολωνακίου – 200 μέτρα από την Πλατεία.
Πωλείται από την Osmosis Real Estate, επενδυτικό ακίνητο, ριζικά ανακαινισμένο και εξοπλισμένο, στην καρδιά του Κολωνακίου, με καινούργιο υδραυλικό, αποχετευτικό και ηλεκτρολογικό δίκτυο, με πρόσβαση στο προκήπιο της οικοδομής. Ολοκλήρωση ανακαίνισης τον Οκτώβριο του 2023.
Πρόκειται για διαμέρισμα 30 τετραγωνικών μέτρων, 500 μέτρα από την γραμμή του Μετρό Γραμμής 3 (Ευαγγελισμός) και 200 μέτρα από την μελλοντική στάση Μετρό Γραμμής 4 (Κολωνάκι). Βρίσκεται στο ισόγειο επίπεδο από την πλευρά της πρασιάς της οικοδομής και στο υπόγειο επίπεδο από την πλευρά της εισόδου της οικοδομής.
Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας και ένα ξεχωριστό λουτρό. Διαθέτει υψηλής ποιότητας υλικά, επώνυμες ηλεκτρικές συσκευές, καινούργια ενεργειακά συνθετικά κουφώματα διπλής υάλωσης και πληθώρα αποθηκευτικών χώρων. Ως σύστημα θέρμανσης και ψύξης χρησιμοποιείται ατομικός κλιματισμός. Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση επένδυσης είτε βραχυχρόνιας είτε κλασικής μίσθωσης.
Η Osmosis Real Estate δημιουργήθηκε με σκοπό την καθολική υποστήριξη για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά (tailor-made λύσεις). Εγγυόμαστε την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, δίνοντας στον εν δυνάμει ενδιαφερόμενο την επιλογή της ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών. Συμβολαιογράφος – Δικηγόρος – Μηχανικός – Σύμβουλος Ακινήτων. Πλήρες πακέτο υπηρεσιών, δίχως καμία επιπλέον κρυφή χρέωση!
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και ο Α.Φ.Μ. σας, βάσει του Νόμου 4072/2012 για την υπογραφή του εντύπου υπόδειξης.


Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
30 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
altre caratteristiche
Porta blindata
Balcone
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 156.000
spese condominio
€ 20/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
1960
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista