1/8

Terratetto unifamiliare Αβδήρων, Χρυσούπολη 64200, Centro, Chrisoupoli

ChrisoupoliΑβδήρων, Χρυσούπολη 64200
€ 200.000
4 locali
100 m²
2 bagni
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 11/07/2024
Descrizione

riferimento: mcp_117

Σε ένα από τα καλύτερα οικόπεδα της Χρυσούπολης, με απεριόριστη θέα προς όλους τους ορίζοντες το γραφείο Μ_Constructions με Αρχιτέκτονα την Στέλλα Αδρίμη και Πολιτικό Μηχανικό τον Δημήτριο Μπορούσαλη κατασκευάζει έξι σύγχρονες κατοικίες 100 τετραγωνικών μέτρων η κάθε μία. Στις κατοικίες θα χρησιμοποιηθούν τα πιο σύγχρονα υλικά που υπάρχουν με εγγύηση της ποιότητας κατασκευή. Χαρακτηριστικό είναι οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και το ύψος των κατοικιών ώστε να εκμεταλλευτούμε όλο το φυσικό φωτισμό. Οι κατοικίες θα παραδοθούν με έτοιμο τον περιβάλλοντα χώρο όπως ακριβώς απεικονίζονται στην φωτορεαλιστική απεικόνιση. Όλες η κατοικίες και οι εξώστες θα είναι 0,80 εκατοστά από το έδαφος. Θα υπάρχουν ημιυπαίθριοι χώροι που θα είναι στεγασμένοι και προστατευμένοι.

Όλα τα υλικά θα είναι άριστης ποιότητας και σε μπαλέτα γήινων αποχρώσεων ώστε να εναρμονίζονται με το φυσικό περιβάλλον! Οι κατοικίες είναι λειτουργικές και ανθρωποκεντρικές. Περιλαμβάνουν σαλόνι, κουζίνα, ένα μπάνιο, ένα w.c και τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια. Τα κουφώματα θα είναι πλαστικά απομίμηση ξύλου θα υπάρχουν μονώσεις εξωτερικά με πάστα και ηλιακό για ζεστό νερό.

Ελάτε στο γραφείο μας που βρίσκεται στην οδό Θουκυδίδη 4 για να σας δείξουμε σχέδια και video των κατοικιών. Μπορείτε να μπείτε στο site μας είναι www.adrimi.com για να δείτε παραδείγματα από δουλειές μας.

Κάθε Τρίτη απόγευμα 5-8 θα γίνεται παρουσίαση για όποιον ενδιαφέρεται.

Οι κατοικίες ολοκληρωμένες και παραδομένες με κουζίνα, μπάνια και αντλία θερμότητας για θέρμανση δίνονται στην τιμή των 200.000 ευρώ

Η χωροθέτηση των κατοικιών στο οικόπεδο έχει γνώμονα την ιδιωτικοτήτα της κάθε κατοικίας.
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Superficie
100 m²
Locali
4
Camere da letto
3
Bagni
2
Balcone
Altre caratteristiche
  • Infissi esterni in doppio vetro / PVC
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 200.000
Prezzo al m²
2.000 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

A

Scopri ogni angolo dell'immobile
+5 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista