Σαλόνι
Σαλόνι
Θέα από μπαλκόνι
Λογότυπο
Ύπαρξη ανθρώπου
W.C
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Σαλόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Ύπαρξη ανθρώπου
Κουζίνα
Θέα από μπαλκόνι
1/23

Terratetto unifamiliare Υπάτη, Centro, Ipati

IpatiΥπάτη
€ 1.000/mese
2 locali
80 m²
1 bagno
No Ascensore
Balcone
Arredato

Nota

Annuncio aggiornato il 11/07/2024
Descrizione

riferimento: 1-186

AIRBNB ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Κωδικός ακινήτου: 1-186 - Υπάτη Κέντρο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα ανακαινισμένη επιπλωμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 80 τ.μ. σε οικόπεδο 1000 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1970 με ενεργειακή κλάση Α και ανακαινίστηκε το 2018. Διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, απεριόριστη θέα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, BBQ, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 30 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 41000 μέτρα απόσταση από πόλη 22000 μέτρα απόσταση από χωριό 250 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 249000 μέτρα απόσταση από μετρό 14000 μέτρα - Τιμή: 120 € / ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ στον Νομό Φθιώτιδος, έξω από την Λαμία 22 χλμ και προς το όμορφο Καρπενήσι , ενοικιάζεται με την ημέρα ή και για μεγαλύτερο διάστημα , μία πλήρως ανακαινισμένη μονοκατοικία, εμβαδού 80 τμ , σε οικόπεδο μεγάλο 1000 τμ , με 1 υπνοδωμάτιο, χωλ, μπάνιο, σαλόνι μεγάλο με ανοιχτωσιά και παράθυρα με απεριόριστη μαγευτική θέα στον κάμπο και στο βουνό. Κουζίνα ξεχωριστή, μπαλκόνι με θέα στο πράσινο, θερμοσίφωνα, κλιματισμό σε κάθε χώρο, επιπλέον από το τζάκι και σόμπα αλλά και πάνελ για πλήρη θέρμανση τον χειμώνα .
Στα κομφορ έχουμε ιντερνετ , τηλεόραση 55\ , χώρο στάθμευσης για τουλάχιστον 3 αυτοκίνητα.
Ένα σπίτι μαγευτικό, υπέροχο σε αισθητική και σαν χώρους. Αξίζει να το ζήσει κανείς με την παρέα του ή τους αγαπημένους του. Μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 4 άτομα και με κάποια παρέμβαση ακόμα 2 . Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για αυτονομία στο μαγείρεμα . Η τιμή καλύπτει καθαριότητα, κλινοσκεπάσματα ακι πετσέτες καθώς και τα βασικά για ένα ωραίο πρωινό με καφετιέρα και λοπό εξοπλισμό .
ΕΠάρκεια σε ξύλα για το τζάκι .
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για ενημέρωση σχετικά με επιπλέον δραστηριότητες που μπορεί να κάνει ο επισκέπτης καθώς και για προτάσεις για εξόδους και φαγητό.
Απόσταση από Αθήνα μόλις 204 χλμ , που σημαίνει ότι μπορεί να βρεθεί στο χειμερινό αυτό όμορφο σπίτι σε λιγότερο από 2 ώρες . Απόσταση από την Ιερά Μονή Αγάθωνος 7 χλμ και διαδρομή 16 , ενώ από το χιονοδρομικό του Βελουχίου 76 χλμ (1 ώρα και 15 διαδρομή) , από την Παύλιανη 68 χλμ (1 ώρα διαδρομή) , από τον Σ.Σ. Λιανοκλαδίου 14 χλμ (15 δρόμος) , από την Λαμία 22 χλμ (25 δρόμος) από τα Καμένα Βούρλα 58 χλμ (45 δρόμος) .
Μπορεί κανείς να επισκεφτεί το Αστεροσκοπείο (260μέτρα μόλις 1΄με τα πόδια.
Η πλατεία του χωριού διαθέτει 3 ωραία καφέ, φούρνο, φαρμακείο και σούπερ μάρκετ.
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Affitto
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
80 m²
Locali
2
Camere da letto
1
Bagni
1
Arredato
Balcone
Box, posti auto
1 in box privato/box in garage
Riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Infissi esterni in doppio vetro / legno
  • Porta blindata
  • Impianto tv con parabola satellitare
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 1.000/mese
Prezzo al m²
13 €/m²
Dettaglio dei costi
Cauzione
Non indicata
Efficienza energetica

Consumo di energia

A

Scopri ogni angolo dell'immobile
+20 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista