Monolocale Βαρδάρης - Λαχανόκηποι, Vardaris, Vardaris - Lahanokipi

Vardaris - LahanokipiΒαρδάρης - Λαχανόκηποι
€ 87.000
2 locali
50 m²
1 bagno
Piano 5
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 01/04/2024
Descrizione

riferimento: 686469

Γκαρσονιέρα 5ου ορόφου 50τμ απέναντι από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό και το Μετρό.
Το ακίνητο είναι πάρα πολύ φωτεινό, σε περιποιημένη οικοδομή με ασανσέρ, είναι οπίσθιο αλλά με μεγάλα ανοιχτωσια και ησυχία, και αποτελείται από σαλοκουζίνα, άνετο υπνοδωμάτιο, αποθηκούλα εντός του σπιτιού, μπάνιο και δύο μπαλκόνια.
Επίσης διαθέτει, ατομική θέρμανση αερίου. θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, κουφωματα αλουμινίου, δάπεδο από πλακάκι και τέντες.
Ένα εξαιρετικό ακίνητο σε πολύ καλή τοποθεσία ιδανικό για εκμετάλευση είτε μέσω βραχυχρόνιας μίσθωσης(airbnb) με πολύ μεγάλη απόδοση, είτε μέσω μακροχρόνιας, αλλά και για ιδιοκατοίκιση.
Studio/Γκαρσονιέρα Προς Πώληση, όροφος: 5ος, στην περιοχή: Βαρδάρης - Λαχανόκηποι. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 50 τ.μ.. Αποτελείται από: 1 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1970. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Καλοριφέρ, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Φρεσκοβαμμένο, Καλή, βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, Εκκλησία, Super Market, Εμπορικό Κέντρο, Κέντρο Πόλης, Κέντρα διασκέδασης, Λιμάνι, έχει θέα Ανοιχτωσιά. Το ακίνητο είναι Βαμμένο, Φωτεινό, είναι κατάλληλο για Φοιτητές, Επαγγελματικό, Βραχυχρόνια Μίσθωση, Επένδυση, Εισόδημα και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Τέντες, Ασανσέρ, Πόρτα Ασφαλείας, Επιτρέπονται Κατοικίδια. Τιμή: €87.000. KW North, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310588411, email: kwnorth@kwgreece.gr, website: https://www.kwnorth.gr
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
50 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
5° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Porta blindata
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 87.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1970
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista