1/6

Terratetto unifamiliare 212 m², nuova, Centro, Thermi

Thermi
€ 575.000
5 locali
212 m²
3+ bagni
Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 11/07/2024
Descrizione

riferimento: W-02UGFB

Μια εκπληκτική τριώροφη μεζονέτα που ξεχωρίζει, προσφέροντας απαράμιλλη πολυτέλεια και άνεση.
Σε μια τοποθεσία υψηλής ζήτησης, διαθέτει εξαιρετικό σχεδιασμό, υπερπολυτελή κατασκευαστική ποιότητα και μια σειρά από επιθυμητές ανέσεις.
Κατά την είσοδο, σας υποδέχεται ένα ψηλό φουαγιέ με ψηλές τζαμαρίες από κάτω ως πάνω. Το ανοιχτό σαλόνι και η επώνυμη κουζίνα στο ισόγειο είναι ευρύχωρα και πλημμυρισμένα από φυσικό φως, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.
Ένα master υπνοδωμάτιο (en suite) στο ίδιο επίπεδο και ένα μπάνιο επισκεπτών, εσωτερικό ασανσέρ, καλύπτουν τη λειτουργικότητα της κατοικίας.
Στον δεύτερο όροφο θα βρείτε δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μια αποθήκη. Ξεχωριστό πλεονέκτημα το roof top 38τ.μ. το οποίο φιλοξενεί ένα ακόμη master υπνοδωμάτιο (en suite), απολαμβάνοντας το συνδυασμό θέας θάλασσας και μαγευτικού ηλιοβασιλέματος! Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά αυτής της ιδιοκτησίας είναι ο εξωτερικός χώρος με ιδιωτική πισίνα, περιτριγυρισμένη από έναν όμορφα διαμορφωμένο κήπο, ιδανικό περιβάλλον για χαλάρωση και διασκέδαση.
To Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Η Θέρμη βρίσκεται στο νοτιανατολικό κομμάτι της Θεσσαλονίκης σε απόσταση περίπου 15 χιλιόμετρα από το κέντρο.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Θέρμη πλέον αποτελεί ένα από τα πιο εύπορα προάστια της Θεσσαλονίκης που αναπτύχθηκε σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Η περιοχή αποτελείται από αρκετά νεόδμητα ακίνητα αλλά και συγκροτήματα μεζονετών. Στην ευρύτερη περιοχή οι κάτοικοι βρίσκουν σε κοντινή απόσταση το Mediterranean Cosmos Mall ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά καταστήματα της πόλης που προσφέρει ποικιλία επιλογών στους επισκέπτες. Επίσης, στην περιοχή βρίσκονται αρκετά ιδιωτικά σχολεία .

Στην Θέρμη βρίσκεται το φράγμα το οποίο προσφέρει μια ανάσα πρασίνου στους κατοίκους αναδεικνύοντας την περιοχή καθώς διαθέτει πλούσιο φυσικό περιβάλλον και είναι ιδανικό για σύντομες αποδράσεις εκτός πόλης. Ένα ακόμα ιστορικό σημείο της περιοχής είναι τα Λουτρά της Θέρμης που ενδέχεται τα επόμενα χρόνια να αναβαθμιστούν μέσο από ένα έργο με στόχο την ανάπτυξή τους.

Προσβασιμότητα: Σε κοντινή απόσταση από τη Θέρμη διέρχονται ο Ε.Ο 16 και ο αυτοκινητόδρομος 24 που συνδέουν τη Θέρμη με την υπόλοιπη Θεσσαλονίκη. Ο ΟΑΣΘ εξυπηρετεί την περιοχή με δύο λεωφορειακές γραμμές.
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Piani edificio
3
Ascensore
Superficie
212 m²
Locali
5
Camere da letto
4
Bagni
3+
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Autonomo, a pavimento
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Porta blindata
  • Impianto tv con parabola satellitare
  • Piscina
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 575.000
Prezzo al m²
2.712 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

A+

Scopri ogni angolo dell'immobile
+3 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista