Monolocale Άνω Πόλη, Παναγία Φανερωμένη, Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη

Ξηροκρήνη - Παναγία ΦανερωμένηΆνω Πόλη
€ 330/mese
1 locale
40 m²
1 bagno
Piano R
Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 19/04/2024
Descrizione

riferimento: 716750

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ, στην περιοχή της ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ, (Αρχές Ολυμπιαδος), ανώγεια γκαρσονιέρα 40 τμ. που αποτελείται από ένα δωμάτιο, σαλονοκουζίνα και μπάνιο. Είναι ανακαινισμένη το 2023 και διαθέτει καινούργια κουφώματα, κλιματισμό και θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας. Ιδανική για εργένηδες, φοιτητές, συνταξιούχους κτλ. Με άμεση πρόσβαση στα Πανεπιστήμια και στο κλασσικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τιμή : 330 Ευρώ
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Caratteristiche
contratto
Affitto
tipologia
Appartamento
superficie
40 m²
locali
1 camera da letto, 1 bagno
piano
Piano rialzato, con ascensore
altre caratteristiche
Porta blindata
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 330/mese
spese condominio
€ 8/mese
cauzione
Non indicata
Efficienza energetica

Consumo di energia

B+

Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista