Studio Άνω Τούμπα, Ano Toumpa, Toumpa

ToumpaΆνω Τούμπα
€ 165.000
2 locali
52 m²
1 bagno
Piano 2
Ascensore

Nota

Annuncio aggiornato il 09/07/2024
Descrizione

riferimento: 9-6265

Κωδικός ακινήτου: 9-6265 - Θεσσαλονίκη Δήμος Άνω Τούμπα ΠΩΛΕΙΤΑΙ γκαρσονιέρα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 52 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 165.000 € Πωλείται υπό κατασκευή πολύ ευρύχωρη γκαρσονιέρα 2ου ορόφου σε οικοδομή υπερπολυτελούς κατασκευής. Η επιφάνειά του είναι 51,65τμ μικτά και 38,65τμ καθαρά. Διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο, σαλοτραπεζαρία κουζίνα κ μπάνιο. Η θέρμανσή του είναι με ατομικό φυσικό αέριο και διαθέτει άνετο μπαλκόνι στην πρόσοψη της οικοδομής. Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο πολύ κοντά στην αγορά της Γρ. Λαμπράκη, σε στάσεις λεωφορείου και σούπερ μάρκετ. Δίνεται η δυνατότητα αγοράς θέσης στάθμευσης με τιμή 15.000€.
Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις είναι ένα μίσθωμα + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 150€+ Φ.Π.Α. Για τις πωλήσεις η μεσιτική αμοιβή είναι 2% + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 1000€ + Φ.Π.Α.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος ΣΜΘ - ΟΜΑΣΕ
Caratteristiche
Tipologia
Studio | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
2
Ascensore
Superficie
52 m²
Locali
2
Camere da letto
1
Bagni
1
Arredato
No
Balcone
No
Riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
  • Infissi esterni in doppio vetro / PVC
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 165.000
Prezzo al m²
3.173 €/m²
Efficienza energetica
  • Stato

    Nuovo / In costruzione
  • Riscaldamento

    Autonomo, alimentato a metano
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista