Monolocale nuovo, terzo piano, Lofos Sikelias, Kallithea

Kallithea
€ 190.000
2 locali
46 m²
1 bagno
Piano 3
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 16/06/2024
Descrizione

riferimento: 210031010-988

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ και ΑΨΟΓΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ με ΘΕΑ την ΑΚΡΟΠΟΛΗ!

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λόφος Σικελίας) - ΠΩΛΕΙΤΑΙ υπέροχο πολυτελές διαμέρισμα 46τμ, στον 3ο όροφο υπό ανέγερση υπερσύγχρονου κτιρίου ενεργειακής κλάσης A (παράδοση Δεκέμβριος 2024), με θερμομόνωση ειδικών προδιαγραφών, ηλιακούς συλλέκτες και κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή με ενεργειακά κρύσταλλα.

Το διαμέρισμα διαθέτει υπνοδωμάτιο, living room, κουζίνα και μπάνιο, εντοιχισμένες ντουλάπες, πυρασφάλεια, πόρτα ασφαλείας, ηλεκτρικά ρολά, προεγκατάσταση συναγερμού, αναμονές για ηλεκτρικές τέντες, θυροτηλεόραση, γρήγορο internet-smart technology και προεγκατάσταση οπτικής ίνας, ατομική θέρμανση Φυσικού Αερίου, κλιματισμό, ζεστό νερό με ηλιακό θερμοσίφωνα και boiler φυσικού αερίου.

Κατασκευάζεται με τα πλέον προηγμένα υλικά και είναι σχεδιασμένο με τρόπο που προσφέρει την άνεση και θαλπωρή που ονειρευόμαστε για το δικό μας μικρό διαμέρισμα. Όταν μάλιστα αυτό συνοδεύεται από ένα γενναιόδωρο μπαλκόνι με jacuzzi, αλλά και τη δυνατότητα χρήσης του κοινόχρηστου χώρου της ταράτσας με το καλαίσθητο roof-garden και την ανεμπόδιστη θέα στην Ακρόπολη, τότε η συνολική εμπειρία γίνεται μαγευτική.

Το ακίνητο βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τη Λεωφόρο Συγγρού με τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και τις συγκοινωνίες που παρέχουν εύκολη πρόσβαση στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, την παραλία, αλλά και το σταθμό Μετρό Φιξ. Μια ανάσα από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάσση, και τις ζωντανές γειτονιές του Αγίου Σώστη, του Νέου Κόσμου και του Κουκακίου.

Το διαμέρισμα προσφέρεται για ιδιοκατοίκηση αλλά και επένδυση, με υψηλές αποδόσεις που δύνανται να προκαθοριστούν σε συνεργασία με την εταιρεία διαχείρισης του ακινήτου.

Καλέστε μας σήμερα κιόλας στο +30 210 7257 561. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας το παρουσιάσουμε!

* ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Προσφέρουμε εξαιρετικά προγράμματα χρηματοδότησης για όλα τα ακίνητα χαρτοφυλακίου μας.

* ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ. Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία για την υπόδειξη και για τη γνωστοποίηση οποιασδήποτε πληροφορίας σχετικά με τα ακίνητα χαρτοφυλακίου μας είναι απαραίτητη η υπογραφή ειδικού εντύπου υπόδειξης ακινήτου, η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και η αναφορά του Α.Φ.Μ. σας.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
46 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
3° piano, con ascensore, con accesso disabili
altre caratteristiche
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 190.000
Efficienza energetica
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Efficienza energetica
A
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista