Trilocale Τερψιθέα, Terpsithea, Glyfada

GlyfadaΤερψιθέα
€ 445.000
4 locali
121 m²
2 bagni
Piano 1
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 19/04/2024
Descrizione

riferimento: S365

Κωδικός ακινήτου: S365 - Γλυφάδα Τερψιθέα ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 121 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 13 τ.μ., τζάκι, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 24 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 5000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 27000 μέτρα απόσταση από μετρό 2000 μέτρα - Τιμή: 445.000 €
Στην καρδιά της Γλυφάδας, σε μία από τις πιο αξιολάτρευτες γειτονιές, ξετυλίγεται αυτό το εντυπωσιακό διαμέρισμα που αποτελεί μια αστραπιαία ευκαιρία επένδυσης.
Την αίσθηση της πολυτέλειας και της απόλυτης άνεσης ξεδιπλώνονται μπροστά σας καθώς εισέρχεστε σε αυτόν τον αριστοκρατικό χώρο. Τα 121 τετραγωνικά μέτρα περιλαμβάνουν 3 υπνοδωμάτια που υποστηρίζουν τον κοσμικό τρόπο ζωής που ονειρεύεστε. Η σαλοκουζίνα, είναι η καρδιά του σπιτιού, όπου η οικογένεια συναντιέται για τα δείπνα και οι φίλοι για ατελείωτες στιγμές χαράς.
Απολαύστε τον κομψό τρόπο που οι υπερσύγχρονες ανέσεις αγκαλιάζουν τον παραδοσιακό τρόπο ζωής. Η αντλία θερμότητας αγκαλιάζει τον σπίτι σας με θαλπωρή, το τζάκι δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και ρομαντισμού, ενώ η κλιματιστική μονάδα σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τον ήλιο ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες.
Το μπάνιο και το WC είναι ενσωματωμένα στον χώρο με μια αίσθηση κομψότητας και λειτουργικότητας. Τα εντοιχιζόμενα ντουλάπια, ο ανελκυστήρας και η πρόσβαση για άτομα με κινητικά προβλήματα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν αυτό το διαμέρισμα ακόμα πιο εκλεπτυσμένο.
Η ακίνητη περιουσία διαθέτει αποθήκη 13 τ.μ. για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα, ενώ το πάρκινγκ εξασφαλίζει ότι η αυτοκίνητό σας θα έχει πάντα ένα ασφαλές και άνετο καταφύγιο με πρίζα .
Επενδύστε στην άνεση και την πολυτέλεια που αξίζετε. Αυτό το διαμέρισμα στην Γλυφάδα είναι περισσότερο απλά ένα σπίτι. Είναι μια ευκαιρία να ζήσετε την ανώτερη ποιότητα ζωής που πάντα ονειρευόσασταν.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
121 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
1° piano, con ascensore, con accesso disabili
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Balcone
Impianto tv con parabola satellitare
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 445.000
Efficienza energetica
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista