1/24

Terratetto unifamiliare 115 m², ottimo stato, Centro, Agia Varvara

Agia Varvara
€ 190.000
4 locali
115 m²
1 bagno
No Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 11/07/2024
Descrizione

riferimento: W-02QHMA

Πρόκειται για μια πολύ φωτεινή και άνετη μονοκατοικία, με εμβαδόν 115 τ.μ., κοντά στο κέντρο της πόλης, μόλις 500 μέτρα από το σταθμό μετρό της Αγίας Βαρβάρας.
Το ακίνητο διαθέτει μεγάλη πλακόστρωτη αυλή με κήπο, που υπόσχεται στους νέους ιδιοκτήτες του αμέτρητες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Το σπίτι έχει τρία άνετα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, μια άκρως εργονομική κουζίνα και μια ευρύχωρη σαλοτραπεζαρία με τζάκι, που προσδίδει μια αύρα ζεστασιάς και θαλπωρής στο χώρο.
Μεγάλα πλεονεκτήματα του ακινήτου είναι η μεγάλη αποθήκη, η πόρτα ασφαλείας, ο συναγερμός, τα κουφώματα αλουμινίου, ο ηλιακός θερμοσίφωνας και η θέρμανση με φυσικό αέριο.
Αυτή η μονοκατοικία είναι ιδανική για οικογένειες, που επιζητούν την άνετη διαβίωση, κοντά στο κέντρο της πόλης.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Αγία Βαρβάρα βρίσκεται ανάμεσα στους Δήμους Κορυδαλλού Χαϊδαρίου και Αιγάλεω, ενώ απέχει μόλις 9 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η πόλη πήρε το όνομά της από τον ιστορικό ναό της Αγίας Βαρβάρας. Ο ναός αποτελεί διατηρητέο μνημείο και έχει μεγάλη αρχαιολογική, ιστορική, θρησκευτική και πολιτιστική σημασία καθώς γίνεται πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο. Η Αγία Βαρβάρα εκτείνεται στους πρόποδες του όρους Αιγάλεω ενώ μια από τις δύο εισόδους της πόλης βρίσκεται στην Ιερά Οδό. Αποτελεί μια σύγχρονη, όμορφη κι ανθρώπινη πόλη με καλές τεχνικές υποδομές και δίκτυα. Τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο της πολιτικής ανάπτυξης του Δήμου, έχει περιοριστεί το ύψος των οικοδομών και έχει αυξηθεί το αστικό πράσινο και οι κοινόχρηστοι χώροι φτάνοντας στο 33% της συνολικής έκτασης.
Η μεγάλη ομοιομορφία της Αγίας Βαρβάρας είναι αισθητή σε όλη την έκτασή της, καθώς ο επισκέπτης συναντά μικρές κλασικές μονοκατοικίες, σαν συγκροτήματα το ένα δίπλα στο άλλο τα οποία διαθέτουν παραδοσιακές αυλές αλλά και παραδοσιακές εισόδους που θυμίζουν την Αθήνα της παλιάς εποχής. Είναι περιοχή πλούσια σε πράσινο και τα τελευταία χρόνια άρχισε να αναβαθμίζεται σταδιακά.
Προσβασιμότητα: Ο νέος σταθμός του μετρό στο κέντρο της Αγίας Βαρβάρας έχει δώσει μια νέα πνοή στο δήμο, κάνοντας την πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας ευκολότερη, σε απόσταση μόλις σε 10 λεπτών από το Μοναστηράκι αλλά και παρέχοντας απευθείας σύνδεση με το αεροδρόμιο.
Επενδυτική Δυναμική: Η κοντινή του απόσταση από το Κέντρο της Αθήνας καθώς και η γειτνίαση από σημαντικές περιοχές των Δυτικών Προαστίων, όπως αυτή του Αιγάλεω, σε συνδυασμό τη γραμμή του μετρό, την καθιστούν ιδανική περιοχή για επενδύσεις.
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
115 m²
Locali
4
Camere da letto
3
Bagni
1
Arredato
No
Balcone
Riscaldamento
Autonomo
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 190.000
Prezzo al m²
1.652 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1979
  • Stato

    Ottimo / Ristrutturato
  • Riscaldamento

    Autonomo
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+21 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista