Duplex Κλεισθένους 2, Νέες Παγασές, Greece, Centro, Volos

VolosΚλεισθένους 2, Νέες Παγασές, Greece
€ 230.000
5+ locali
195 m²
3 bagni
No Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 11/06/2024
Descrizione

riferimento: 1-377

Πωλείται παραθαλάσσια οικία πολυτελούς κατασκευής, συνολικού εμβαδού 195 τ.μ., μέσα σε οικόπεδο 150 τ.μ., στην παραλία των Αλυκών, μόλις 30 μ. από τη θάλασσα και 5 χλμ από το Βόλο.
Η οικία εκτείνεται σε τρία επίπεδα.
Στο χαμηλότερο επίπεδο, που είναι ημιυπόγειο, υπάρχει ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα, με χωριστή είσοδο, αποτελούμενο από καθιστικό με τζάκι, 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο με μπανιέρα.
Στο μεσαίο επίπεδο, βρίσκεται η κύρια είσοδος της οικίας, όπου υπάρχει ο χώρος της τραπεζαρίας, ο χώρος του σαλονιού με τζάκι, η κουζίνα με εντοιχισμένες συσκευές και μεγάλες επιφάνειες από γρανίτη, χώρος για επιπλέον τραπεζαρία, το κυρίως μπάνιο της οικίας, αρκετά ευρύχωρο, με μπανιέρα και έναν επιπλέον χώρο για πλυντήριο και στεγνωτήριο ρούχων.
Στο πάνω επίπεδο, βρίσκονται τρία υπνοδωμάτια, το καθένα με δική του ντουλάπα και βεράντα με θέα θάλασσα και μια μεγάλη βεράντα, με πολλές δυνατότητες εκμετάλλευσης, για το τρίτο υπνοδωμάτιο.
Η οικία είναι προσεγμένης κατασκευής, κατοικήθηκε το 2008, διαθέτει κουφώματα αλουμινίου της DORAL, με διπλά τζάμια και σίτες, έχει κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο, με χωριστό μετρητή για τα δύο διαμερίσματα και δυνατότητα εγκατάστασης φυσικού αερίου, που εξυπηρετεί πλέον την περιοχή.
Η οικία βρίσκεται λίγα μέτρα από την παραλία και την πλαζ των Αλυκών και εξυπηρετεί άριστα σαν κύρια, αλλά και σαν εξοχική κατοικία.
Είναι άμεσα διαθέσιμη για υπόδειξη από το γραφείο μας.

Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Duplex | Immobile di lusso
superficie
195 m²
locali
5+ (5 camere da letto, 3 altri), 3 bagni
piano
1° piano
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Esposizione esterna
Balcone
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 230.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2008
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
Γ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista