1/25

Terratetto unifamiliare 247 m², da ristrutturare, Iria, Asini

Asini
€ 280.000
5+ locali
247 m²
3+ bagni
No Ascensore
Balcone
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 30/08/2024
Descrizione

riferimento: 2140

Σε μία ήσυχη γειτονιά, εντός του οικισμού των Ιρίων Αργολίδας, μόλις 1,5 χλμ από την παραλία της περιοχής, διατίθεται προς πώληση, ανεξάρτητη κατοικία δύο (2) επιπέδων, εμβαδού 247 τ.μ. εντός περιφραγμένου οικοπέδου, επιφάνειας 252 τ.μ.

Το 1ο επιπεδο της οικίας στο ισόγειο,πρόκειται για οριζόντια ιδιοκτησία εμβαδού 133 τ.μ. και περιλαμβάνει συνολικά τρία (3) ανεξάρτητα διαμερίσματα.

Τα δύο (2) διαμερίσματα περιέχουν χωρο καθιστικου,χωρο κουζινας, χώρο υπνοδωματίου και μπάνιο. Το 3ο διαμέρισμα πρόκειται για στουντιο με δικό του μπάνιο.

Και τα τρία (3) διαμερίσματα, έχουν άμεση προσβαση στον περιβαλλον χώρο του οικοπέδου. Στο ίδιο επίπεδο, εκτός των ορίων του περιφραγμένου τμηματος οικοπεδου, βρίσκεται κλειστος στεγασμένο χώρος γκαράζ για ένα όχημα, το οποίο μπορει να χρησιμοποιηθεί και ως αποθήκη.

Το 2ο επίπεδο στον όροφο,είναι οριζόντια ιδιοκτησία εμβαδού 114 τ.μ και έχει πρόσβαση από εξωτερική σκάλα που συνδεεται με το οικόπεδο. Εκει βρίσκεται ενα ανεξάρτητο διαμέρισμα, το οποίο αποτελείται από χολ, καθιστικό, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και βεράντες περιμετρικά της οικίας.Υπάρχει εξωτερική σκάλα που οδηγεί στην ταράτσα του κτιρίου.

Ο όροφος διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου,τα κουφώματα έχουν εν μέρει αλαχθεί σε αλουμινιου με σίτες και διπλά τζάμια,τα δάπεδα είναι από μωσαικό και μια από τις βεράντες έχει τέντα.

Η κατοικία βρίσκεται σε κατάσταση που χρήζει ανακαίνισης.

Αποτελεί εξαιρετική περίπτωση ακινητου, το οποίο μπορει να χρησιμοποιηθεί είτε ως παραθεριστική κατοικία, είτε και ως επιχειρηση ενοικιαζόμενων δωματιων, καθότι βρίσκεται σε προνομιακο σημείο, διπλα σε πλατεία και πολύ κοντά στην παραλία της περιοχής.

Απέχει 23 χλμ από το όμορφο Ναυπλιο και 185 χλμ από το αεροδρόμιο \Ελευθεριος Βενιζέλος\.

Ασίνη, Ίρια: Πωλείται διαμπερής Μονοκατοικία 247τ.μ. σε 252τ.μ. οικόπεδο προσόψεως 2 επιπέδων με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, 3 κουζίνες, 3 σαλόνια, αποθήκη και 4 μπάνια. Είναι κατασκευασμένη το 1971 και διαθέτει ωραία θέα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, θέση στάθμευσης, δάπεδα από μωσαϊκό, σίτες. Είναι ιδανική για οικογένειες και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 280.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #2140

Μεσιτικό γραφείο: Αργολική Μεσιτική

Nαύπλιο: Μπουμπουλίνας 19

Τηλέφωνα: 27520 99099 / 6977667844

email: argoliki.mesitiki@gmail.com

Για περισσότερα ακίνητα στον νομό Αργολίδας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του γραφείου μας: www.argolikimesitiki.gr

Πληροφορίες
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita
Piano
1
Ascensore
No
Superficie
247 m²
Locali
5+
Camere da letto
6
Bagni
3+
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 280.000
Prezzo al m²
1.134 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1971
  • Stato

    Da ristrutturare
  • Riscaldamento

    Centralizzato, alimentato a gasolio
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista