Duplex Λουτράκι-Περαχώρα, Centro, Loutraki-Perachora

Loutraki-PerachoraΛουτράκι-Περαχώρα
€ 215.000
4 locali
144 m²
3 bagni
No Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 11/04/2024
Descrizione

riferimento: 778814

Στην περιοχή Λειβαδάκι, στην πόλη του Λουτρακίου, διατίθεται προς πώληση μια όμορφη μεζονέτα τριών επιπέδων με εμβαδόν 144 τ.μ, σε οικόπεδο 220 τ.μ. Στο υπερυψωμένο ισόγειο επίπεδο θα συναντήσουμε ένα καθιστικό με τζάκι, μια κουζίνα και ένα WC. Από όλα τα δωμάτια του επιπέδου υπάρχει πρόσβαση σε μπαλκόνια. Στο επίπεδο του πρώτου ορόφου θα συναντήσουμε δύο υπνοδωμάτια με πρόσβαση σε μπαλκόνια με όμορφη θέα καθώς και ένα μπάνιο. Στον ημιυπόγειο χώρο, θα συναντήσουμε έναν μεγάλο ενιαίο χώρο, που μπορεί να διαμορφωθεί διαφορετικά, μια αποθήκη καθώς και ένα μπάνιο. Το ημιυπόγειο επίπεδο, συνδέεται με την υπόλοιπη κατοικία, με εσωτερική σκάλα, αλλά και με ανεξάρτητη είσοδο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα. Η κατοικία διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με καλοριφέρ, τζάκι κλειστού τύπου, ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας, κουφώματα αλουμινίου με σίτες, τέντες, τριφασικό ρεύμα, θωρακισμένες πόρτες, συναγερμό, δορυφορική κεραία, αποθήκη, χώρο στάθμευσης, κήπο και BBQ. Χαρακτηριστικό της κατοικίας είναι η τοποθεσία της.

Skouras Real Estate Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο Δερβενακίων & Θεσσαλονίκης, Τ.Κ 21100 Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR Τηλ. Κέντρο: +30 27520 29529 Κιν.: +30 6980169502 www.skourasrealestate.gr ppav@skourasrealestate.gr Υπεύθυνος Ακινήτου: Παρασκευάς Παύλου

Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
144 m²
locali
4 (2 camere da letto, 2 altri), 3 bagni
piano
1° piano
totale piani edificio
3 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Impianto tv con parabola satellitare
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 215.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2010
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista