Monolocale piano terra, Dikigorika, Voula

Voula
€ 220.000
2 locali
59 m²
1 bagno
Piano T
No Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 30/04/2024
Descrizione

riferimento: W-02V0RQ

Σε μια από τις πιο όμορφες γειτονιές της Βούλας, ακριβώς 1.500 μέτρα από την ακτογραμμή, αυτό το διαμέρισμα των 59 τ.μ. συνδυάζει άνεση και λειτουργικότητα. Το φυσικό φως διαπερνά τον χώρο, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα ιδανική για χαλάρωση ή εργασία από το σπίτι. Το ακίνητο αποτελείται από ένα σαλόνι που μπορεί να φιλοξενήσει και χώρο γραφείου, μια ευρύχωρη κρεβατοκάμαρα, μια ξεχωριστή κουζίνα και ένα μπάνιο. Επιπλέον διαθέτει μια μικρή αυλή στον κήπο.

Το διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική επένδυση λόγω της ιδανικής τοποθεσίας του και των πολλών δυνατοτήτων που προσφέρει για ενοικίαση ή μόνιμη κατοικία. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για όσους αναζητούν μία κατοικία σε μία από τις πιο περιζήτητες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρα, λίγα μόλις μέτρα με τα πόδια από την τοπική αγορά και το παραλιακό μέτωπο! Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να προγραμματίσουμε μία επίσκεψη.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης είναι υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η Βούλα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς είναι πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή, αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφετέριες, εστιατόρια, μια μαγευτική παραλία ενώ διαθέτει ένα πολύ καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Έχει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, τράπεζες και είναι πολύ κοντά στα ξενόγλωσσα σχολεία.

Προσβασιμότητα: Προσβασιμότητα με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς τη Γλυφάδα, το κοντινότερο εμπορικό κέντρο, ενώ απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του Ελληνικού.

Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
59 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
Piano terra, con accesso disabili
altre caratteristiche
Balcone
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 220.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1980
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista