1/24

Terratetto unifamiliare 213 00, Κρανίδι, Πελοπόννησος, Centro, Kranidi

Kranidi213 00, Κρανίδι, Πελοπόννησος
€ 580.000
5+ locali
293 m²
3+ bagni
No Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 11/07/2024
Descrizione

riferimento: 1-259

Κωδικός ακινήτου: 1-259 - Κρανίδι Κόστα ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα νεόδμητη μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 293 τ.μ. σε οικόπεδο 1000 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2019 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, playroom, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 40 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 300 μέτρα απόσταση από πόλη 5000 μέτρα απόσταση από χωριό 8000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 187000 μέτρα - Τιμή: 580.000 €
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για αγορά εξοχικής μονοκατοικίας ΝΕΟΔΜΗΤΗΣ στο πιο ακριβό κομμάτι του Πόρτο Χελίου.  Στην όμορφη Αργολίδα της Πελοποννήσου, πωλείται βίλα μονοκατοικία στην Κόστα , με θέα θάλασσα, εμβαδού 293 τμ σε μεγάλο οικόπεδο 1.000 τμ και υπόλοιπο συντελεστή δόμησης για ακόμη 220τμ κύριους χώρους πλέον 100τμ βοηθητικούς. Το οικόπεδο είναι σε εξαιρετική θέση, δεν το κλείνουν άλλες κατοικίες, έχει άνετες αποστάσεις από γείτονες, εύκολη πρόσβαση από άσφαλτο και μόλις 2,5 ώρες από την Αθήνα μέσω Κορίνθου και Επιδαύρου. 
Είναι μία μίνιμαλ νεόδμητη μονοκατοικία, εξαιρετικής αισθητικής και ποιότητας κατασκευής, με πανάκριβα υλικά, σύγχρονα, smart home, και αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα. 
Λόγω της διαμόρφωσης του εδάφους και της κλίσης δεν υπάρχει υπόγειο.
Στον κάτω χώρο συναντάμε ένα στούντιο 55τμ και δίπλα χώρους 50τμ για θέσεις στάθμευσης ΙΧ και βοηθητικούς.
Στο πρώτο επίπεδο , είναι οι κύριοι χώροι για τους επισκέπτες , μπαίνει κανείς από την κυρία είσοδο και αντικρύζει έναν τεράστιο ενιαίο χώρο υποδοχής σαλονιού και τραπεζαρίας , όπου δεσπόζει το πέτρινο τζάκι που είναι ενεργειακό.
Ανοιχτή στο χώρο στην δεξιά γωνία είναι η σύγχρονη κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη αποτελεί κόσμημα , με όλες τις συσκευές. Τα ανοίγματα είναι πολλά και μεγάλα που επιτρέπουν την είσοδο του ήλιου και εξασφαλίζουν την φωτεινότητα αλλά και να ατενίσει κανείς σε ανοιχτή θέα σε πράσινο και στη θάλασσα. Δίπλα στην κουζίνα έχουμε χώρους βοηθητικούς για τροφοθήκες και τέλος στο ίδιο επίπεδο έχουμε και ένα wc . 
Η θέρμανση είναι ενδοδαπέδια και το σπίτι έχει ήδη εγκατεστημένο σύστημα ψύξης θέρμανσης με fun coils και το ενεργειακό τζάκι είναι συνδεδεμένο με την ενδοδαπέδια και μπορεί κανείς να το χειρίζεται ηλεκτρονικά απομακρυσμένα. Ομοίως και τα κουφώματα έχουν λειτουργία ηλεκτρονική και τέλος έχουμε εγκατεστημένο σύστημα συναργερμού. 
Στον πρώτο όροφο ανεβαίνοντας από την μεγάλη και άνετη σκάλα, βρίσκουμε συνολικά 3 υπνοδωμάτια, με 2 μπάνια και μπαλκόνια 20τμ . Από αυτό το επίπεδο έχουμε ακόμα καλύτερη θέα στην θάλασσα ! 
Υπάρχει και ένας ημιυπαίθριος χώρος που δύναται να κλείσει και να αποτελέσει το 4ο υπνοδωμάτιο στον όροφο. 
Στο επίπεδο του δρόμου όπως περιγράψαμε ανωτέρω, έχουμε εκτός από τα γκαράζ και τις αποθήκες, χώρο για ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα ! 

Το οικόπεδο είναι τεράστιο και άνετα διαμορφώνει κανείς χώρο για πισίνα, ενώ δικαιούται να χτίσει ακόμη ένα σπίτι εμβαδού 220τμ συν τους βοηθητικούς χώρους ! Η μονοκατοικία αυτή χρήζει αποπεράτωσης, με έναν προϋπολογισμό πολύ συγκεκριμένο στα 70.000 ευρώ. Η ζητούμενη τιμή αφορά στην κατάσταση ως έχει σήμερα. Μέσα στην τιμή όμως προτίθεται ο ιδιοκτήτης να αποπερατώσει τον κάτω χώρο το στούντιο , και να κάνει δώρο το κόστος της άδειας για την πισίνα.  Η κατασκευή της πισίνας έως 50τμ δύναται να κοστίσει από 25.000 ευρώ ανάλογα την ποιότητα κατασκευής και τον μηχανολογικό μηχανισμό.

Σημείωση σημαντική, δίπλα ακριβώς διατίθεται οικόπεδο 1.000τμ με δικαίωμα δόμησης 400τμ συν υπόγεια και η τιμή του είναι στα 180.000 ευρώ διαπραγματεύσιμη. 
Βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων από μία φανταστική παραλία , άμεσα προσβάσιμο το λιμάνι της Κόστας, για μετάβαση στο νησί των Σπετσών για μία βόλτα / διασκέδαση και εν τέλει σε απόσταση 5 από την αγορά του Πόρτο Χελίου ! 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού. 
Δείτε στην κεντρική μας σελίδα το σύνολο των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας ! 
www.paparounisgroup.gr 



Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Piani edificio
3
Ascensore
No
Superficie
293 m²
Locali
5+
Camere da letto
4
Bagni
3+
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Porta blindata
  • Impianto tv con parabola satellitare
  • Piscina
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 580.000
Prezzo al m²
1.980 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

A+

Scopri ogni angolo dell'immobile
+21 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista