1/12

Terratetto unifamiliare 350 m², Kato Toumpa, Toumpa

Toumpa
€ 1.150.000
5+ locali
350 m²
3+ bagni
Ascensore
Balcone
Arredato

Nota

Annuncio aggiornato il 11/07/2024
Descrizione

riferimento: W-02UG1W

Προσεκτικά σχεδιασμένη, αυτή η βίλα των 350 τ.μ. και τεσσάρων επιπέδων βρίσκεται σε ένα ευρύχωρο οικόπεδο 750 τ.μ. Ο διαμορφωμένος κήπος περιβάλλει την κατοικία, παρέχοντας απεριόριστη θέα στη θάλασσα και διασφαλίζοντας την ιδιωτικότητα.
Μπαίνοντας μέσα στην κύρια είσοδο που οδηγεί σε μεγάλο ανοιχτό σαλόνι/τραπεζαρία, θα σας υποδεχτεί η ζεστασιά του φυσικού φωτός που φιλτράρει μέσα από τα μεγάλα παράθυρα, δημιουργώντας μια φιλόξενη και φωτεινή ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα.
Μια επώνυμη μοντέρνα κουζίνα και ένα WC, εξασφαλίζουν στυλ,πολυτέλεια και λειτουργικότητα.
Δύο μεγάλα master υπνοδωμάτια με θέα στη θάλασσα και ένα μικρότερο master υπνοδωμάτιο φιλοξενούν τα μέλη της οικογένειας.
Ένα master όροφο - διαμέρισμα στον τρίτο όροφο με ιδιωτικό μπαλκόνι και ένα ξεχωριστο βεστιάριο εξασφαλίζει κυριολεκτικά την πολυτέλεια άνεσης.
Το ισόγειο διαμέρισμα, το οποίο περιλαμβάνει μια ανοιχτή τραπεζαρία/σαλόνι/τζάκι και κουζίνα με θέα στην πισίνα και τον κήπο, δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα laundry room, είναι ιδανικό για να φιλοξενήσει μια μεγάλη οικογένεια ή επισκέπτες, καθώς διαθέτει ιδιωτική είσοδο.
Στον εξωτερικό χώρο, o άφθονος χώρος του κήπου προσφέρει το τέλειο σκηνικό για υπαίθριες συγκεντρώσεις και κολύμπι στην πισίνα.
Είτε χαλαρώνετε στη βεράντα είτε απολαμβάνετε το δείπνο σας στο ήρεμο περιβάλλον, αυτή η βίλα προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες για απόλαυση.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Το Πανόραμα βρίσκεται ανατολικά της Θεσσαλονίκης, στους πρόποδες του όρους Χορτιάτη και σε υψόμετρο 250 μέτρων.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Πανόραμα λόγω της εκπληκτικής του θέσης καθώς βρίσκεται μέσα σε ένα πανέμορφο δάσος, με πανοραμική θέα σε όλο τον θερμαϊκό κόλπο θεωρείται μια από τις πιο προνομιούχες περιοχές της ευρύτερης περιοχής προσφέροντας πληθώρα κατοικιών υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερης αισθητικής.

Η περιοχή διαθέτει επίσης δικό της (δημοτικό) θερινό κινηματογράφο, πισίνα και γυμναστήριο ολυμπιακών προδιαγραφών. Το Πανόραμα φιλοξενεί τρία δημόσια σχολεία, ένα γυμνάσιο καθώς και πολλά ιδιωτικά σχολεία όλων των βαθμίδων.

Προσβασιμότητα: Το Πανόραμα είναι μόλις 14 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η δημόσια συγκοινωνία προς το κέντρο της πόλης και προς άλλες περιοχές γίνεται με τη λεωφορειακή γραμμή 58 του Ο.Α.Σ.Θ

Επενδυτική Δύναμη: Το Πανόραμα διατηρεί υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον. Είναι μια αμιγώς οικιστική περιοχή μεσαίων και υψηλών εισοδημάτων, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί σημαντική αύξηση στην κατασκευή πολυτελών κατοικιών και μονοκατοικιών, αποτέλεσμα της κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης της χώρας μέχρι πρόσφατα.
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Piani edificio
4
Ascensore
Superficie
350 m²
Locali
5+
Camere da letto
6
Bagni
3+
Arredato
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Autonomo, a pavimento, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Mansarda
  • Porta blindata
  • Impianto tv con parabola satellitare
  • Piscina
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 1.150.000
Prezzo al m²
3.286 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    2006
  • Riscaldamento

    Autonomo, a pavimento, alimentato a gasolio
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+9 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista