Villa unifamiliare, nuova, 213 m², Kriopigi, Kassandra

Kassandra
€ 550.000
5 locali
213 m²
3 bagni
No Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 21/03/2024
Descrizione

riferimento: W-02V87Q

Φανταστείτε να ξυπνάτε από το απαλό χάδι της μεσογειακής αύρας, με τα καταγάλανα νερά του Τορωναίου κόλπου να απλώνονται μπροστά σας. Η μαγευτική μας βίλα σας προσφέρει την ευκαιρία να κάνετε αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Βρίσκεται στην Κρυοπηγή της Χαλκιδικής και είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό ακίνητο - είναι το εισιτήριό σας για μια γαλήνια ζωή.

Μπείτε μέσα και ζήστε την εμπειρία της πολυτέλειας. Με ευρύχωρους και εξαιρετικά φωτεινούς εσωτερικούς χώρους, κάθε γωνιά αυτής της βίλας αποπνέει κομψότητα και άνεση. Από το καθιστικό μέχρι την κουζίνα, κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί με προσοχή για να σας προσφέρει την απόλυτη ευκολία και πολυτέλεια. Με τέσσερα υπνοδωμάτια, υπάρχει άφθονος χώρος για την οικογένεια και τους φίλους σας.

Εξερευνήστε τον υπέροχο εξωτερικό χώρο. Το οικόπεδο των 2.000 τ.μ. διαθέτει μια υπέροχη πισίνα και ένα γήπεδο τένις - ιδανικό για όσους επιθυμούν να παραμένουν δραστήριοι. Είτε διοργανώνετε μπάρμπεκιου με φίλους είτε απολαμβάνετε μια ήσυχη βραδιά, αυτή η βίλα προσφέρει το τέλειο σκηνικό για τη δημιουργία παντοτινών αναμνήσεων.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία. Κάντε αυτή την εξαιρετική βίλα δική σας και ξεκινήστε να ζείτε τη ζωή που πάντα ονειρευόσασταν. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσετε μια υπόδειξη και κάντε το πρώτο βήμα για τη νέα σας περιπέτεια στη Χαλκιδική.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Κασσάνδρα είναι η δυτικότερη χερσόνησος της τρίαινας της Χαλκιδικής, σε κοντινή απόσταση από το Μητροπολιτικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Κασσάνδρα παρέχει στους επισκέπτες της ότι χρειάζονται για αξέχαστες διακοπές. Παραλίες που ικανοποιούν τις πιο απαιτητικές σας προσδοκίες, δάση που ζητούν να εξερευνηθούν, αρχαιολογικοί χώροι που σας ταξιδεύουν σε ένα μεγαλειώδες παρελθόν και τοπικά προϊόντα υψηλής γαστρονομικής αξίας.

Προσβασιμότητα: Η Κασσάνδρα βρίσκεται σε απόσταση 80 χλμ από το Διεθνές αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης με το οποίο συνδέεται μέσω της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανίων.

Επενδυτική Ευκαιρία: Η περιοχή της Κασσάνδρας, λόγω του μοναδικού τουριστικού της χαρακτήρα και της μικρής απόστασης από το Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, αποτελεί κορυφαία επιλογή για επενδύσεις σε ακίνητα τα τελευταία χρόνια, τόσο στον τομέα της φιλοξενίας όσο και της κατοικίας, προσελκύοντας σημαντικές επενδύσεις από Κεντρική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
213 m²
locali
5 (4 camere da letto, 1 altro), 3 bagni
piano
Piano terra, con accesso disabili
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Piscina
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 550.000
Efficienza energetica
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista