1/11

Trilocale Συνοικισμός Εμπορίου, Vouliagmeni

VouliagmeniΣυνοικισμός Εμπορίου
€ 3.350/mese
4 locali
280 m²
3 bagni
Piano T
No Ascensore
Balcone
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 04/09/2024
Descrizione

riferimento: 15-7840

Κωδικός ακινήτου: 15-7840 - Βουλιαγμένη Συνοικισμός Εμπορίου ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 280 τ.μ. σε οικόπεδο 600 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 2000 και ανακαινίστηκε το 2018. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, προεγκατάσταση Α/C, προεγκατάσταση συναγερμού, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, θυροτηλεόραση, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 50 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 500 μέτρα - Τιμή: 3.350 €
Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα οικόπεδο ανακαινισμένης πρόσοψης πλησίον στο Tennis Club της Βουλιαγμένης και αποτελείται από ημιυπόγειο χώρο που μπορεί να διαμορφωθεί σε playroom , υπερυψωμένο ισόγειο με μεγάλι σαλόνι με τζάκι και ξεχωριστή κουζίνα και 1ο όροφο που αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια. Κάθε επίπεδο διαθέτει και 1 wc και υπάρχει και εσωτερική αποθήκη. Η μεζονέτα έχει ξεχωριστή είσοδο το οποίο την καθιστά στυλ μονοκατοικίας. Είναι ιδανικό και για εξοχική κατοικία ή για βάση ανθρώπων που ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό και αναζητούν κάτι κοντά στην Ριβιέρα της Βουλιαγμένης!
Σημείωση : Η υπόδειξη του ακινήτου γίνεται με ενυπόγραφη εντολή υπόδειξης (ψηφιακά ή δια ζώσης) και κατόπιν με προγραμματισμένο ραντεβού όπου είναι προϋπόθεση - η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και τα πλήρη στοιχεία του προσώπου ή της εταιρείας όπως και του Α.Φ.Μ. , σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α'. Cosy House | Real Estate & Renovations Μεσιτικό Γραφείο & Ανακαινίσεις www.cosyhouse.gr | www.cosyhouse.estate Τηλέφωνo επικοινωνίας 211 18 45000 - 211 199 1246 για παρόμοια ακίνητα όπως το συγκεκριμένο ή περισσότερα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.cosyhouse.estate Για αιτήσεις ζήτησης ή ανάθεσης επισκεφτείτε το www.cosyhouse.gr ή βρείτε μας και στο Facebook www.facebook.com/properties.cosyhouse να μιλήσετε με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας ή follow στο Ιnstagram: @cosyhouse_realestate Eιδική Διευκρίνηση: Οι πληροφορίες της παραπάνω αγγελίας βασίζονται σε στοιχεία που έχει δώσει ο εντολέας - ιδιοκτήτης στο γραφείο μας. Τυχόν τυπογραφικά λάθη ή η αλλαγή της τιμής χωρίς την ενημέρωσή μας δεν οφείλεται σε εμας.
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento
Contratto
Affitto
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
280 m²
Locali
4
Camere da letto
3
Bagni
3
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 3.350/mese
Prezzo al m²
12 €/m²
Dettaglio dei costi
Cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    2000
  • Riscaldamento

    Centralizzato, alimentato a gasolio
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+8 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista