1/7

Monolocale ottimo stato, piano terra, Kavouri, Vouliagmeni

Vouliagmeni
€ 1.600/mese
2 locali
87 m²
1 bagno
Piano T
No Ascensore
Arredato

Nota

Annuncio aggiornato il 22/03/2024
Descrizione

riferimento: W-02V9AS

Η ENGEL & VOLKERS παρουσιάζει με υπερηφάνεια αυτό το διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου με ιδιωτικό κήπο και σε μικρή απόσταση από τις γαλαζοπράσινες παραλίες της παραλίας Καβούρι.

Διαθέτει ηλεκτρικές τέντες, παντζούρια, παράθυρα με διπλά τζάμια, σίτες, εντοιχισμένες ντουλάπες, δύο καινούργιες μονάδες κλιματισμού, δύο καινούργιες τηλεοράσεις Smart (55' και 32') και ένα καινούργιο ψυγείο.

Τα εσπεριδοειδή περιβάλλουν το ακίνητο και είναι γεμάτο φως και ευάερο. Η περιοχή έχει πρόσφατα τοποθετημένες οπτικές ίνες για ταχύτητες στο διαδίκτυο για όσους θέλουν να εργάζονται από το σπίτι.

Υπάρχει μια μοντέρνα κουζίνα με τις τελευταίες συσκευές με φιλτραρισμένο νερό και ένας γενναιόδωρος ανοιχτός χώρος καθιστικού και τραπεζαρίας με πιάνο! Τα χειροποίητα υφαντά χαλιά είναι διαθέσιμα μεταξύ Οκτωβρίου και Μαΐου.

Το διακριτικό μπάνιο περιλαμβάνει υδρομασάζ.

Αυτό το γοητευτικό σπίτι διαθέτει πόρτα ασφαλείας, σύστημα συναγερμού συνδεδεμένο με ομάδα ασφαλείας και ασφαλή σιδερένια κάγκελα.

Είναι γεμάτο με μια θετική αύρα και είναι κατάλληλο για σ που αγαπούν να ζουν στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης εκδίδεται επί του παρόντος
**Το ακίνητο διατίθεται μόνο επιπλωμένο
*** Ο ιδιοκτήτης παρακαλεί να μην υπάρχουν κατοικίδια.

H Βουλιαγμένη είναι εδώ και καιρό η καλοκαιρινή παιδική χαρά για τους κομψούς Ευρωπαίους και η πιο περιζήτητη διεύθυνση της Αθηναϊκής Ριβιέρας με τις αμμώδεις παραλίες, τα παραθαλάσσια εστιατόρια, τους πευκόφυτους λόφους και τις διαδρομές για περπάτημα και ποδηλασία - όλα μαζί με τον παραλιακό πεζόδρομο. Απέχει μόλις 20 χλμ. από το κέντρο, 8 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Γλυφάδα για ψώνια και το μοναδικό γήπεδο Γκολφ 18 οπών στην Αθήνα!

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βουλιαγμένη είναι ένα από τα πιο αξιοζήλευτα ακίνητα της Ελλάδας για τις βραχώδεις ακτές, τις αμμώδεις παραλίες και τα πολυτελή ξενοδοχεία της, όπως το εμβληματικό ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace. Η πανέμορφη λίμνη και οι λευκές αμμώδεις παραλίες της Βουλιαγμένης την καθιστούν ιδανική για κολύμπι, ιστιοπλοΐα και θαλάσσιο σκι. Φιλοξενεί μια αποκλειστική μαρίνα, ενώ η προκυμαία της είναι διάσπαρτη με καφετέριες και εστιατόρια. Είναι ιδανική για οικογένειες και όσους αναζητούν μια ήσυχη, γαλήνια ζωή σε αρμονία με τη φύση.

Προσβασιμότητα: Η Βουλιαγμένη συνδέεται καλά με το κέντρο της πόλης και την ακτή με λεωφορεία, ενώ απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας μια γρήγορη απόδραση στα νησιά. Το Καβούρι απέχει μόλις 25 λεπτά οδικώς από το διεθνές αεροδρόμιο.

Δυνατότητες επένδυσης: Η Βουλιαγμένη ήταν πάντα ελκυστικό για τους επενδυτές ακινήτων λόγω της ανεκτίμητης φυσικής ομορφιάς του και της σχετικά περιορισμένης προσφοράς ακινήτων.
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
Contratto
Affitto
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
87 m²
Locali
2
Camere da letto
1
Bagni
1
Arredato
Balcone
No
Riscaldamento
Centralizzato, alimentazione elettrica
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 1.600/mese
Prezzo al m²
18 €/m²
Dettaglio dei costi
Cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1985
  • Stato

    Ottimo / Ristrutturato
  • Riscaldamento

    Centralizzato, alimentazione elettrica
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+4 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista