Bilocale Αμπελόκηποι, Skeparni, Ampelokipoi

AmpelokipoiΑμπελόκηποι
€ 110.000
3 locali
83 m²
1 bagno
Piano 3
Ascensore
Annuncio aggiornato il 01/04/2024
Descrizione

riferimento: 894291

Μετασεισμικό οροφοδιαμέρισμα προς πώληση στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα και μπάνιο. Βρίσκεται στον τρίτο όροφο με ασανσέρ που μπορεί να επισκευαστεί και να λειτουργήσει. Είναι προσόψεως, διαμπερές και πολύ φωτεινό. Θερμαίνεται με δικό του καυστήρα φυσικού αερίου, διαθέτει κλιματιστικό. Υπάρχουν επίσης κοινόχρηστη αποθήκη και πάρκινγκ στην πολυκατοικία, καθώς και αποθηκευτικός χώρος μέσα στο διαμέρισμα. Κατάλληλο για ιδιοκατοίκηση και για επένδυση. Βρίσκεται σε κομβικό σημείο, κοντά σε αγορά, στο κέντρο, σε πάρκα και εξόδους από την πόλη.

Oikies Real Estate - Κατάστημα Κέντρου, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310224454, email: sales.center@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
83 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
3° piano, con ascensore
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Esposizione esterna
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 110.000
spese condominio
€ 5/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
1992
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista