1/7

Terratetto unifamiliare 350 m², Centro, Dafnouses

Dafnouses
€ 250.000
5+ locali
350 m²
3+ bagni
No Ascensore
Balcone
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 01/08/2024
Descrizione

riferimento: 16102ΚΗ

ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ - ΠΑΡΑΛΙΑ - ΠΩΛΕΙΤΑΙ διώροφη μονοκατοικία 300 τ.μ., ισογείου-πρώτου-δευτέρου. Τα διαμερίσματα του πρώτου και του δευτέρου ορόφου είναι 100 τ.μ. το καθένα.

Κάθε διαμέρισμα είναι δύο επιπέδων. Στο πρώτο επίπεδο βρίσκεται ενιαίος χώρος κουζίνας και καθιστικού, με τζάκι, ενώ στο επάνω επίπεδο υπάρχουν τα 2 υπνοδωμάτια master bedrooms, με δικά τους μπάνια, με μπανιέρες και παράθυρα για φως και εξαερισμό. Τα μπαλκόνια τους είναι πολύ μεγάλα με υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Η απόσταση από τη θάλασσα είναι λιγότερη από 200 μέτρα. Στο ισόγειο υπάρχουν 2 γκαρσονιέρες-studios οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν ξενώνες για φιλοξενία φίλων ή για ενοικίαση-επένδυση (ήδη το διαμέρισμα του 1ου ορόφου είναι ενοικιασμένο).

Επίσης, στο ισόγειο υπάρχει χώρος που μπορεί να χρησιμεύσει για αποθήκη ή playroom. Υπάρχει χώρος στάθμευσης 2 αυτοκινήτων μέσα στο οικόπεδο με χωριστή είσοδο, καθώς επίσης και κήπος περιφερειακά του σπιτιού.

Το ακίνητο βρίσκεται εντός του οικισμού, οπότε έχει όλες τις ευκολίες της αγοράς και της ψυχαγωγίας. Το ακίνητο είναι ιδανικό για οικογένειες καθώς επίσης και για επένδυση επειδή υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης όλων των διαμερισμάτων.

Κωδικός ακινήτου:16102 KΗ,Τιμή:250. 000 ευρώ,Τηλ. επικοινωνίας:6907317943

Υπεύθυνος Ακινήτου: κα. Σοφία

Το μεσιτικό μας γραφείο Master Team Real Estate και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είμαστε στην διάθεσή σας ώστε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας για αγορά, ενοικίαση ή οποιοδήποτε άλλο ακίνητο σας ενδιαφέρει. Προτεραιότητά μας η εξυπηρέτησή σας με σεβασμό, συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Ελάτε στο γραφείο μας να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για τις ανάγκες σας, να σας προτείνουμε τα ακίνητα που ταιριάζουν σε αυτές και να σας τα υποδείξουμε. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε και σας εγγυόμαστε άριστες υπηρεσίες και άψογη συνεργασία. Βρισκόμαστε στην οδό Όθωνος 11 δίπλα στην πλατεία Λαού.

Τηλ. Επικοινωνίας : 2231100113 , 6907317943

Μπείτε στην σελίδα μας: www. masterteamrealestate.gr
Email: hello@masterteamrealestate.gr
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Piano
3
Piani edificio
3
Ascensore
No
Superficie
350 m²
Locali
5+
Camere da letto
7
Bagni
3+
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
1 in box privato/box in garage
Riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Infissi esterni in vetro / legno
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 250.000
Prezzo al m²
714 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

B

Scopri ogni angolo dell'immobile
+4 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista