Bilocale Παλλήνη, Polichrono, Pallini

PalliniΠαλλήνη
€ 165.000
3 locali
70 m²
1 bagno
Piano T
No Ascensore
Balcone
Arredato
Annuncio aggiornato il 28/03/2024
Descrizione

riferimento: 901948

Πωλείται ισόγεια παραθεριστική κατοικία, διαμπερής, πολύ φωτεινή στο Πολύχρονο Χαλκιδικης, πλήρως επιπλωμένη, συνολικής επιφάνειας 70 τμ, σε συγκρότημα κατοικιών κτιριακής κατασκευής τού 2005, με θέση πάρκινγκ 12,50 μέτρων.
Το διαμέρισμα βρίσκεται 400 μέτρα από την ομώνυμη παραλία, πολύ κοντα τον κεντρικό πεζόδρομο και εξυπηρετείται από μεγάλη βεράντα και οπίσθια αυλή.
Προκειται για ένα εξαιρετικά ξεκούραστο ακίνητο με άνετη σαλοκουζινα εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές, 2 Υ/Δ με ντουλάπες, μπάνιο και αποθήκη ( με παροχή για πλυντήριο ρούχων ).
Επίσης διαθέτει κουφωματα PVC, θωρακισμένη πόρτα ασφαλειας, δεξαμενή με πιεστικό, σίτες, τέντες και κλιματιστικό.
Κατάλληλο για ιδιοκατοικηση, καθώς επίσης και ως επενδυτικο.
Άμεσα διαθέσιμο.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίοφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
70 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
Piano terra
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Arredato
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 165.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2005
Efficienza energetica
B
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista