Attico Φανερωμένη, Faneromeni, Cholargos

CholargosΦανερωμένη
€ 750.000
4 locali
208 m²
3 bagni
Piano 5
Ascensore
Annuncio aggiornato il 29/03/2024
Descrizione

riferimento: 91-3190

Κωδικός ακινήτου: 91-3190 - Χολαργός Φανερωμένη ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 5 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 208 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1998 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - φυσικού αερίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, jacuzzi, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, διπλά τζάμια, BBQ, θυροτηλεόραση, ανοιχτωσιά - Τιμή: 750.000 €
Η μοναδική αυτή κατοικία βρίσκεται σε ένα ήσυχο δρόμο στην περιοχή του Χολαργού.
 Η αρχιτεκτονική της, κλασική και διαχρονική, κερδίζει τις εντυπώσεις αφού όλοι οι χώροι είναι μεγάλοι και πολύ φωτεινοί. 
Το χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι υπάρχει δυνατότητα διαχωρισμού της οριζόντιας ιδιοκτησίας. 
Μπαίνοντας αντικρίζει κανείς τον χώρο υποδοχής, το μεγάλο σαλόνι όπου στο κέντρο του δεσπόζει το εντυπωσιακό τζάκι το οποίο σε παρακινεί να βυθιστείς στη γαλήνια ατμόσφαιρα που προσφέρει, μια πολύ άνετη τραπεζαρία καθώς και το wc των επισκεπτών. Εν συνεχεία υπάρχει η ευρύχωρη κουζίνα, το όνειρο ενός σεφ, με ηλεκτρικές συσκευές υψηλών προδιαγραφών Μiele και Gaggenau.
Το σκηνικό της κουζίνας μεταμορφώνεται με την παρουσία του δεύτερου τζακιού καθιστώντας το ιδανικό χώρο τόσο για οικεία δείπνα όσο και για μεγάλες γιορτές.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει γίνει εγκατάσταση ηχείων Bang & Olufsen.
Ακολουθώντας τον διάδρομο θα οδηγηθούμε στα 3 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι Master και διαθέτουν εντοιχιζόμενες ντουλάπες. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν και δυο πολυτελή μπάνια όπου το ένα έχει Jacuzzi. 
Ένα από τα πιο προνομιούχα σημεία του σπιτιού, είναι οι πολύ μεγάλες βεράντες που υπόσχονται ευχάριστες στιγμές απόλαυσης και δροσιάς για την οικογένεια και τους καλεσμένους της, σε μια εξ αυτών υπάρχει χτιστό barbeque για τους λάτρεις που ψάχνουν ένα νόστιμο φαγητό με παραδοσιακό τρόπο μαγειρέματος.

Επιπλέον, υπάρχουν 2 εσωτερικές θέσεις στάθμευσης και αποθήκη.

Η διακριτική πολυτέλεια είναι ορατή μέσω της χρήσης υλικών υψηλής ποιότητας και πολύ λειτουργικής και έξυπνης διαρρύθμισης.

Το ακίνητο αυτό αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια εκλεπτυσμένη κι αρμονική διαβίωση σε αυτή την όμορφη και ξεχωριστή γειτονιά.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Attico | Immobile di lusso
superficie
208 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 3 bagni
piano
5° piano, con ascensore
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Esposizione esterna
Giardino comune
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 750.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1998
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista