1/19

Terratetto unifamiliare 159 m², nuova, Agkairia, Paros

Paros
€ 870.000
4 locali
159 m²
2 bagni
No Ascensore

Nota

Annuncio aggiornato il 19/07/2024
Descrizione

riferimento: 17587

Αυτή η εκπληκτική μονοκατοικία βρίσκεται στο γραφικό χωριό της Αλυκής στην Πάρο, προσφέροντας μια απαράμιλλη πανοραμική θέα προς το γαλάζιο του Αιγαίου. Η Αλυκή είναι ένα ειδυλλιακό χωριό που βρίσκεται στην νότια πλευρά της Πάρου, με θέα προς το γαλάζιο του Αιγαίου και το όμορφο νησί της Αντιπάρου. Χαρακτηρίζεται από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των κυκλαδίτικων χωριών, με λευκά σπίτια, στενά σοκάκια και όμορφους κήπους γεμάτους λουλούδια.

Η Αλυκή προσφέρει μια ήρεμη και γνήσια εμπειρία της Πάρου, αποτελώντας ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν ηρεμία και φυσική ομορφιά. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την παραδοσιακή κουζίνα σε ταβέρνες δίπλα στη θάλασσα ή να ανακαλύψουν τις όμορφες παραλίες της περιοχής, όπως οι παραλίες της Φαραγγάς και του Πισσίου.

Το χωριό αποτελεί επίσης έναν ιδανικό βάση για να εξερευνήσετε τα γύρω αξιοθέατα και τις παραλίες του νησιού, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών στην Πάρο.

Η μονοκατοικία αυτή διαθέτει εντυπωσιακό εσωτερικό χώρο 156 τ.μ, ενσωματωμένο σε ένα οικόπεδο 2.850 τ.μ. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, με το κύριο υπνοδωμάτιο να περιλαμβάνει ένα πλήρως εξοπλισμένο en suite μπάνιο και walk-in closet. Κατασκευασμένη το 2023 με ενεργειακή απόδοση τύπου Α, η ιδιοκτησία διαθέτει ενεργειακό τζάκι και θερμοπρόσοψη sto, παρέχοντας στους κάτοικους άνεση και θερμότητα κατά τους χειμερινούς μήνες. Επιπλέον, διαθέτει αντλία θερμότητας και αυτονομία θέρμανσης σε κάθε δωμάτιο, καθιστώντας την οικονομικά αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον. Ο εσωτερικός χώρος είναι επιπλέον εξοπλισμένος με σύστημα κλιματισμού VRV για άνετη διαβίωση κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Έξω, μια πέργκολα 36 τ.μ περιλαμβάνει ένα εξωτερικό BBQ και νεροχύτη, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για ψυχαγωγία και φιλοξενία.

Επιπλέον, υπάρχουν στεγασμένες θέσεις στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια στην καθημερινή χρήση. Αυτή η μοναδική ιδιοκτησία συνδυάζει την πολυτέλεια με την άνεση και την απόλαυση της θέας, προσφέροντας έναν ιδανικό τόπο διαβίωσης στον παραδεισένιο κόσμο της Πάρου.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8137
☎️ 210 6812500
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
159 m²
Locali
4
Camere da letto
3
Bagni
2
Arredato
No
Box, posti auto
2 in box privato/box in garage
Riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Porta blindata
  • Piscina
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 870.000
Prezzo al m²
5.472 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

A

Scopri ogni angolo dell'immobile
+16 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista