Terreno edificabile in Vendita

Chortiatis
€ 100.000
800 m²

Nota

Annuncio aggiornato il 03/04/2024
Descrizione

riferimento: W-02V1RK

Στην όμορφη περιοχή της Εξοχής του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη Θεσσαλονίκης βρίσκεται αυτό το άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο 800 τμ, με 0,4 ΣΔ και κάλυψη 40%. Μέσα σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον, βρίσκεται σε μια ανερχόμενη οικιστική περιοχή η οποία φημίζεται για το άριστο κλίμα της. Σε εγγύτητα με διάφορες εξυπηρετήσεις της περιοχής (σχολεία σε απόσταση 800μ, το Νοσοκομείο Παπανικολάου στο 1 χλμ καθώς και καταστήματα) και βέβαια βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Ασβεστοχώρι, τον Χορτιάτη και το Πανόραμα.
Αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαμβάνουν την άνεση την ηρεμία και τον καθαρό αέρα της Εξοχής και παράλληλα να ζουν σε κοντινή απόσταση από την πόλη της Θεσσαλονίκης και τις σύγχρονες παροχές της.

Η Περιοχή της Εξοχής στη Θεσσαλονίκη είναι μια όαση πρασίνου και φυσικής ομορφιάς.

Πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες και γραφικές περιοχές της πόλης. Βρίσκεται στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, και αποτελείται από μια ποικιλία φυσικών τοπίων.

Η περιοχή είναι γνωστή για την πλούσια βλάστηση της, με πεύκα, ελιές, και άλλα δέντρα να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της.

Η Εξοχή είναι μια δημοφιλής περιοχή για αγορά ή ενοικίαση ακινήτων. Τα ακίνητα στην περιοχή είναι συνήθως μονοκατοικίες ή διαμερίσματα, με κήπο ή βεράντα. Οι τιμές των ακινήτων στην περιοχή ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία και τις προδιαγραφές τους.

Εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια ήσυχη και γαλήνια τοποθεσία για να ζήσουν με την οικογένειά τους, και όχι μόνο. Η περιοχή προσφέρει μια ποικιλία από φυσικές ομορφιές,προσβασιμότητα στο κέντρο καθώς και πληθώρα καταστημάτων, super-markets και υπηρεσιών.
Caratteristiche
Contratto
Vendita
Tipologia
Terreno edificabile
Superficie
800 m²
Accesso in strada/servitù di passaggio
In strada sterrata
Altre caratteristiche
  • Esposizione ovest
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 100.000
Prezzo al m²
125 €/m²
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista