Bilocale Γυμν. Νούκα Στέφανου, 19, Θεσσαλονίκη Ελλάδα, 54250, Agios Nikolaos, Charilaou

CharilaouΓυμν. Νούκα Στέφανου, 19, Θεσσαλονίκη Ελλάδα, 54250
€ 155.000
3 locali
78 m²
1 bagno
Piano 1
Ascensore
Balcone
Arredato
Annuncio aggiornato il 08/04/2024
Descrizione

riferimento: 1005

ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα 78 τ.μ. στην Χαριλάου πολύ κοντά σε πάρκα και εύρωστη αγορά, πρόσοψης, στον 1ο όροφο μιας καλοδιατηρημένης οικοδομής του 1979 με parking. Αποτελείται από 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μεγάλη σαλονοκουζίνα και μπάνιο.

Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, κλιματιστικό inverter στο σαλόνι, ενώ τα κουφώματα αλουμινίου είναι κατασκευασμένα από πολύ ποιοτικά υλικά και προσφέρουν εξαιρετική μόνωση. Υπάρχει μία πολύ μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα στην κρεβατοκάμαρα καθώς και στο δεύτερο υπνοδωμάτιο και θέση στάθμευσης στην πυλωτή. Ο εξοπλισμός του διαμερίσματος δεν σταματάει εκεί, καθώς διαθέτει επίσης ηλεκτρική κουζίνα, πλυντήριο πιάτων και πλυντήριο ρούχων. Το δάπεδο σε όλους τους χώρους είναι από πλακάκι.

O προσανατολισμός είναι Νοτιοδυτικός. Το διαμέρισμα διαθέτει περιμετρική βεράντα, με θέα σε ανοιχτωσιά και καταγάλανο ουρανό. Το διαμέρισμα είναι εξαιρετικά ηλιόλουστο, κι έτσι διασφαλίζεται άπλετος φυσικός φωτισμός, στοιχείο πολύ σημαντικό για την καλή λειτουργικότητα ενός διαμερίσματος.

Συνολικά, το διαμέρισμα προσφέρει μεγάλους και φωτεινούς χώρους και είναι κατάλληλο για εσάς που αναζητάτε ένα εξαιρετικά άνετο και λειτουργικό σπίτι με πάρκινγκ σε ένα από τα καλύτερα σημεία της πόλης και με άμεση πρόσβαση στον περιφερειακό.

Η περιοχή είναι ασφαλής και υπάρχουν καταστήματα για κάθε ανάγκη, φαρμακεία, super market, στάσεις λεωφορείων, σχολεία και φροντιστήρια, χώροι άθλησης, πράσινο και πάρκα.

Κωδικός Ακινήτου: 1005
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
78 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
1° piano, con ascensore, con accesso disabili
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Arredato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 155.000
spese condominio
€ 10/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
1979
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista