Attico Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών, Kato Patisia, Patision - Acharnon

Patision - AcharnonΛεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών
€ 179.000
5 locali
113 m²
2 bagni
Piano 5
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 09/04/2024
Descrizione

riferimento: 927943

Κάτω Πατήσια, Πλησίον ΗΣΑΠ, διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα συνολικής επιφανείας 113 τμ, στον 5ο όροφο, πενταόροφης πολυκατοικίας με ανελκυστήρα, χτισμένης στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Η πολυκατοικία είναι καλοσυντηρημένη, αποτελείται από δύο πτέρυγες, τις οποίες εξυπηρετούν δύο ανελκυστήρες, και έχει όμορφη πρασιά στην είσοδο.

Είναι κάποια διαμερίσματα, που ακόμα κι εμείς οι επαγγελματίες που έχουμε δει εκατοντάδες, όταν μπαίνεις μέσα σου δημιουργούν μια αίσθηση ζεστασιάς και οικειότητας και αισθάνεσαι ότι σε περιμένει ένα πιάτο ζεστό φαγητό, μια κούπα ελληνικό καφέ και ευήκοα ώτα να ακούσουν τον πόνο σου ή μια μητρική αγκαλιά. Αναμφίβολα αυτό το διαμέρισμα μας δημιούργησε αυτή την αίσθηση. Ο τρόπος με τον οποίο μπαίνει ο ήλιος, οι 70's πινελιές του στα μπάνια, στην κουζίνα και στις ταπετσαρίες του, τα art deco κάγκελα του μπαλκονιού του, τα μάρμαρα και τα παρκέ του, οι πανέμορφες ντουλάπες του είναι κυρίως τα στοιχεία που μας δημιούργησαν την παραπάνω αίσθηση.

Το διαμέρισμα είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, είναι προσόψεως, διαμπερές και ιδιαίτερα φωτεινό. Αποτελείται, από χωλλ εισόδου, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, μπάνιο, WC και αποθηκευτικό χώρο πίσω από την κουζίνα. Μπαίνοντας στην είσοδο, δεξιά βρίσκεται η κουζίνα, ευθεία το σαλόνι και η τραπεζαρία και αριστερά ένας διάδρομος οδηγεί στα τρία υπνοδωμάτια και στο μπάνιο. Η κουζίνα βλέπει σε πολύ μεγάλο φωταγωγό, οπότε είναι ιδιαίτερα φωτεινή και επικοινωνεί μέσω ενός διαδρόμου με το WC επισκεπτών, έναν χώρο με ντουλάπες και την τραπεζαρία προς εξυπηρέτηση της νοικοκυράς. Το σαλόνι είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο και έχει πρόσβαση στη μεγάλη βεράντα, επιφανείας περίπου 35 τμ. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα και έχουν πρόσβαση τα δύο στη βεραντα προσόψεως και το τρίτο σε μπαλκονάκι στον ακάλυπτο.

Επιπλέον χαρακτηριστικά: πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, κεντρική θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμός.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό: Υπό Έκδοση

Απόσταση Από:
ΗΣΑΠ Κάτω Πατήσια: 350μ
ΗΣΑΠ Άγιος Νικόλαος: 850μ
Σχολικό Συγκρότημα Γκράβας: 1 χλμ

Τιμή: €179.000. (Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στα 2% επί της τιμής πώλησης, πλέον 24% Φ.Π.Α)
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Attico
superficie
113 m²
locali
5 (3 camere da letto, 2 altri), 2 bagni
piano
5° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Costi
prezzo
€ 179.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1971
riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista