1/15

Terratetto unifamiliare 100 m², nuova, South Rhodes, Rodi

Rodi
€ 300.000
3 locali
100 m²
2 bagni
No Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 21/08/2024
Descrizione

riferimento: W-02Q0W6

Χτισμένες σε προνομιακή τοποθεσία ώστε να εκμεταλλεύονται την απεριόριστη θέα στη θάλασσα, οι 4 ολοκαίνουριες πολυτελείς κατοικίες δημιουργούν ένα συγκρότημα απόλυτης αρμονίας με τον περιβάλλοντα χώρο, σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με τα πόδια από την ειδυλλιακή παραλία της Λαχανιάς. Η κατασκευή από φυσικά, παραδοσιακά υλικά όπως η πέτρα, σε συνδυασμό με το κυρίαρχο λευκό χρώμα και τις λιτές μοντέρνες διακοσμητικές λεπτομέρειες συνθέτουν ένα αρχιτεκτονικό σύνολο που αποπνέει διακριτική πολυτέλεια σε κάθε χώρο. Οι κατοικίες αποτελούν ιδανική επιλογή για αγορά ή για αξιοποίηση ως επενδυτικά ακίνητα.

Η εξοχική κατοικία εκτείνεται σε 2 ορόφους και έχει συνολική επιφάνεια 80 και 100 τετραγωνικών μέτρων. O ενιαίος ισόγειος χώρος είναι αφιερωμένος σε μια ευρύχωρη κουζίνα με τραπεζαρία και άνετο σαλόνι. Ειδικά σχεδιασμένος διάδρομος οδηγεί στο μοντέρνο λουτρό με τη ντουζιέρα και απομονώνει διακριτικά το ένα master bedroom, που περιλαμβάνει ενσωματωμένη μπανιέρα σε μίνιμαλ σικ σχεδιασμό.

Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο δεύτερο όροφο όπου χωροθετείται το δεύτερο master bedroom με δυνατότητα πρόσβασης και μέσω της εξωτερικής σκάλας για απόλυτη αυτονομία. Επίσης στη στάθμη του ορόφου υπάρχει και λουτρό με άνετη ντουζιέρα ενώ η ηλιόλουστη ιδιωτική βεράντα προσφέρεται για χαλάρωση με θέα τον απέραντο ορίζοντα.

Το υπέροχο αίθριο με το γκαζόν διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο σκίασης για μέγιστη απόλαυση και χαλάρωση και μια state-of-the-art πισίνα που εκμεταλλεύεται την κλίση του εδάφους δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση δροσιστικής ελευθερίας. Ο χώρος διαθέτει πάρκινγκ με δυνατότητα στάθμευσης 2 αυτοκινήτων.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Piano
Piano terra
Piani edificio
1
Ascensore
No
Superficie
100 m²
Locali
3
Camere da letto
2
Bagni
2
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Impianto di allarme
  • Porta blindata
  • Piscina
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 300.000
Prezzo al m²
3.000 €/m²
Efficienza energetica
  • Stato

    Nuovo / In costruzione
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+12 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista