Bilocale Ναυάρχου Βότση 10, Καλλιθέα 17674, Tzitzifies, Kallithea

KallitheaΝαυάρχου Βότση 10, Καλλιθέα 17674
€ 247.000
3 locali
85 m²
2 bagni
Piano 1
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 16/04/2024
Descrizione

riferimento: EK-6519793

Αν το όνειρο σας είναι να ζήσετε σε ένα άνετο φωτεινό διαμέρισμα με μεγάλη βεράντα και απεριόριστη θέα στο Πολιτιστικό Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, τότε αυτό το διαμέρισμα πρώτου ορόφου  επιφάνειας 85 τ.μ. θα μπορούσε να είναι το επόμενο σπίτι σας. Κατασκευάστηκε το 2006, είναι διαμπερές και αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με βεράντα που βλέπει στο πάρκο, ξεχωριστή κουζίνα με άνετο μπαλκόνι στην πίσω πλευρά που βλέπει σε πεζόδρομο, 2 υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, μπάνιο με μπανιέρα  και wc.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, σίτες, πόρτα ασφαλείας, τέντες, a/c, υπάρχει δυνατότητα παραχώρησης θέση στάθευμεσης αν και το πάρκινγκ είναι εύκολο στην περιοχή.

Η Καλλιθέα, ο τέταρτος μεγαλύτερος δήμος στην αστική περιοχή της Αθήνας, είναι μια κατοικημένη περιοχή με ένα εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο που βρίσκεται σε απόσταση 3 χλμ. Νότια του κέντρου της Αθήνας και 3χλμ βορειοανατολικά του Πειραιά.
Η Καλλιθέα είναι γνωστή για την πλούσια σε ποικιλία αγορά της, τις σχολές (Πάντειο – Χαροκόπειο – Σιβιτανίδειος) και τα στέκια της. Σήμερα βρίθει από προτάσεις για καλό φαγητό και διασκέδαση, με επιλογές σε παραδοσιακά (σχεδόν ιστορικά) κουτούκια, σύγχρονα εστιατόρια, μοντέρνες καφετέριες, αλλά και… escape rooms.
Επίσης, στα όρια της με τον Φαληρικό όρμο βρίσκεται το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), όπου στεγάζεται η Εθνική Βιβλιοθήκη και η Εθνική Λυρική Σκηνή. Το πάρκο που περιβάλλει τα κτήρια αυτά αποτελεί πολύτιμη διέξοδο για περίπατο, αθλοπαιδιές και άλλες δράσεις πολιτισμού για τους κατοίκους όχι μόνο της Καλλιθέας, αλλά και των νοτίων προαστίων.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
85 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
1° piano, con ascensore, con accesso disabili
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Costi
prezzo
€ 247.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2006
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista