Terratetto unifamiliare Πετροκέρασα, Petrokerasa, Kallindoia

KallindoiaΠετροκέρασα
€ 33.000
3 locali
108 m²
2 bagni
No Ascensore

Nota

Annuncio aggiornato il 09/07/2024
Descrizione

riferimento: 3063071

Κωδικός ακινήτου: 3063071 - Καλλίνδοια Πετροκέρασα ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 108 τ.μ. σε οικόπεδο 1100 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2002 με ενεργειακή κλάση Η και διαθέτει απεριόριστη θέα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από πόλη 40000 μέτρα απόσταση από χωριό 500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 39000 μέτρα - Τιμή: 33.000 €
ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!
Στην περιοχή των Πετροκέρασων πωλείται μονοκατοικία δύο επιπέδων ( ισόγειο - υπόγειο) συνολικής επιφάνειας 108 τ.μ.
Το χωριό Πετροκέρασα βρίσκεται στα νότια του Νομού Θεσσαλονίκης, στους πρόποδες του Χορτιάτη.
Είναι ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό μια ανάσα από την Θεσσαλονίκη, που κερδίζει τους επισκέπτες λόγω της αρχιτεκτονικής του, της πλούσιας βλάστησης και φυσικά λόγω των φιλόξενων κατοίκων του.

Σε μικρή απόσταση λίγο έξω από το χωριό βρίσκεται το συγκεκριμένο οικόπεδο το οποίο έχει εμβαδόν 1100 τμ και διαθέτει ημιτελές κτίσμα 108 τμ. Το κτίσμα εξελίσσεται σε δύο επίπεδα,ισόγειο και υπόγειο. Στο ισόγειο συναντάμε μια ευρύχωρη σαλοκουζίνα με τζάκι και πατάρι για τοποθέτηση κρεβατιού, χώρο για τοποθέτηση κουζίνας και ενός ευρύχωρου μπάνιου. Στο υπόγειο(ισόγειο από την μια πλευρά λόγω υψομετρικής διαφοράς), υπάρχει ενιαίος χώρος που μπορεί να διαμορφωθεί σε δύο υπνοδωμάτια και επιπλέον μπάνιο. Από όλους τους χώρους της οικίας υπάρχει πολύ ωραία ανοιχτωσιά και θέα όλη την κοιλάδα και το απέναντι βουνό. Τα επίπεδα μεταξύ τους επικοινωνούν μέσω εσωτερικής σκάλας. Διαθέτει εξωτερική, ΔΙΠΛΗ τοιχοποιία με πολύ καλής ποιότητας μόνωση εσωτερικά και μια πανέμορφη ξυλοσκεπή-κεραμοσκεπή. ΔΙΑΘΕΤΕΙ παροχή νερού με σύνδεση από το δίκτυο του χωριού και έχει δυνατότητα για σύνδεση στο δίκτυο της ΔΕΗ.
Το ακίνητο διαθέτει μια υπέροχη αυλή με πανύψηλα δέντρα αλλά και χώρο για λαχανόκηπο και φύτευση δέντρων για αυτάρκεια και για ποιότητα στην διατροφή.  Ιδανική ως εξοχική αλλά και ως μόνιμη κατοικία καθώς υπάρχει σύνδεση με τα σχολεία της περιοχής για τα παιδιά και πολλές δραστηριότητες για αυτά στο χωριό όπως ιππασία, τμήμα κατασκευών και ζωγραφικής, γυμναστική κα.

Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
108 m²
Locali
3
Camere da letto
2
Bagni
2
Arredato
No
Balcone
No
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
Costi
prezzo
€ 33.000
Efficienza energetica

Consumo di energia

Η

Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista