Terratetto unifamiliare Πετροκέρασα, Petrokerasa, Kallindoia

KallindoiaΠετροκέρασα
€ 32.000
3 locali
145 m²
1 bagno
No Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 09/07/2024
Descrizione

riferimento: 3064813

Κωδικός ακινήτου: 3064813 - Καλλίνδοια Πετροκέρασα ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία ημιώροφος συνολικής επιφάνειας 145 τ.μ. σε οικόπεδο 550 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1960 με ενεργειακή κλάση Η και διαθέτει θέα σε δάσος, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πάρκινγκ, αποθήκη 45 τ.μ., κήπο, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 3 τ.μ. απόσταση από πόλη 50000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 39000 μέτρα - Τιμή: 32.000 €
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ TERRA & HOMES
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ στα ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΑ Νομού Θεσσαλονίκης ΠΩΛΕΙΤΑΙ.
Το χωριό Πετροκέρασα αποτελεί το πιο γραφικό χωριό του Νομού Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται στα νότια του Νομού, στους πρόποδες του Όρους Ομβριανός.
Είναι ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό μια ανάσα από την πόλη, που κερδίζει τους επισκέπτες λόγω της αρχιτεκτονικής του, της πλούσιας βλάστησης και φυσικά λόγω των φιλόξενων κατοίκων του.
Το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, σε πολύ καλό σημείο με άμεση πρόσβαση. Η οικία έχει συνολικό εμβαδόν 75 τμ περίπου και επιπλέον 70 τμ ισόγειο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως αποθήκη είτε ως βοηθητικός  χώρος. Με κατάλληλη διαμόρφωση θα μπορούσε να αποτελέσει επιπλέον κατοικήσιμο χώρο. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, μια μεγάλη σαλοκουζίνα και ένα άνετο μπάνιο. Είναι διαμπερές, πολύ φωτεινό, και μπορεί να τοποθετηθεί πολύ εύκολα τζάκι στο χώρο ως θέρμανση αλλά και ως στοιχείο ζεστασιάς και θαλπωρής.
Βρίσκεται εντός οικοπέδου περίπου 500-550τμ με μεγάλη αυλή στην πρόσοψη. Στο πίσω μέρος της οικίας υπάρχει επιπλέον μεγάλος κήπος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λαχανόκηπος αλλά και για φύτευση οπωροφόρων δέντρων. Στην άκρη του κήπου υπάρχει μια επιπλέον μεγάλη αποθήκη αλλά και στεγασμένος υπαίθριος χώρος με παραδοσιακό κτιστό φούρνο!!
Για τους λάτρεις της παράδοσης αλλά και του βουνού. Ιδανικό για οικογένεια που έχει αποφασίσει να ζήσει μια ήρεμη ζωή μακρυά από την πολύβουη πόλη ,στον καθαρό αέρα και στην ησυχία. Τα τελευταία χρόνια τα Πετροκέρασα είναι επιλογή μόνιμης κατοικίας πολλών οικογενειών καθώς υπάρχουν στο διπλανό χωριό υπηρεσίες, καταστήματα κάθε είδους αλλά και σχολεία όλων των βαθμίδων (μεταφορά και επιστροφή με σχολικό λεωφορείο). 
Χρειάζεται ΠΛΗΡΗ ανακαίνιση για να μεταμορφωθεί σε μια υπέροχη σύγχρονη κατοικία ως πραγματικό κόσμημα!!

Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita
Piano
Piano rialzato
Ascensore
No
Superficie
145 m²
Locali
3
Camere da letto
2
Bagni
1
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Costi
prezzo
€ 32.000
Efficienza energetica

Consumo di energia

Η

Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista