Attico ottimo stato, 34 m², Ag. Meletiou - Viktorias Sq. - Marni, Patision - Acharnon

Patision - Acharnon
€ 75.000
2 locali
34 m²
1 bagno
Piano 5
Ascensore
Balcone
Arredato
Annuncio aggiornato il 22/04/2024
Descrizione

riferimento: 11509

Στην κεντρική πλατεία της Βικτωρίας βρίσκεται αυτό το όμορφο διαμέρισμα προς πώληση, προσφέροντας έναν χαρακτηριστικό χώρο διαβίωσης σε μια από τις πιο δυναμικές περιοχές της Αθήνας. Με μια επιφάνεια 34 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στον 5ο όροφο ενός κτιρίου κατασκευής 1966, που έχει υποστεί πλήρη ανακαίνιση το 2022.

Το διαμέρισμα παρέχει ένα ευρύχωρο δωμάτιο με κλειστή κουζίνα, μπάνιο και σαλόνι. Είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο, ενώ διαθέτει επίσης ανελκυστήρα, βεράντα και πόρτα ασφαλείας. Η θέρμανση παρέχεται μέσω κλιματιστικών, ενώ η ενεργειακή κλάση του διαμερίσματος είναι Α+, εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομικότητα.

Η θέα είναι εξαιρετική, ενώ η φωτεινότητα και η ανεξαρτησία του χώρου προσφέρουν μια ευχάριστη και άνετη διαμονή. Επιπλέον, τα διπλά τζάμια και τα αλουμινένια κουφώματα εξασφαλίζουν την ησυχία και την ασφάλεια των κατοίκων.

Βρίσκεται σε προνομιούχα θέση, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες και μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο κωδικός ακινήτου είναι 11509. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Attico
superficie
34 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
5° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Arredato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 75.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1966
stato
Ottimo / Ristrutturato
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista