Monolocale ottimo stato, quarto piano, Platia Karitsi, Centro di Atene

Centro di Atene
€ 1.300/mese
2 locali
60 m²
1 bagno
Piano 4
Ascensore
Balcone
Arredato

Nota

Annuncio aggiornato il 22/04/2024
Descrizione

riferimento: 11508

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, στη γραφική περιοχή του Μοναστηρακίου, βρίσκεται αυτό το εντυπωσιακό οροφοδιαμέρισμα προς ενοικίαση. Με μία επιφάνεια 60 τ.μ., αυτό το καταπληκτικό διαμέρισμα διαθέτει ένα ευρύχωρο δωμάτιο, ιδανικό για διαβίωση. Βρίσκεται στον 4ο όροφο με ανελκυστήρα στην πολυκατοικία, προσφέροντας άνεση και ευκολία στην καθημερινότητά σας.

Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και ανακαινισμένο, με μία ανοικτή κουζίνα που ενώνεται με το φωτεινό σαλόνι και ένα μοντέρνο μπάνιο. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο και διαθέτει επίσης κλιματιστικά για την άνεσή σας.

Η βεράντα προσφέρει μια ευχάριστη θέα, ενώ η ποιότητα των υλικών και οι ανέσεις, όπως η πόρτα ασφαλείας, τα διπλά τζάμια και τα αλουμινένια κουφώματα, εξασφαλίζουν την ησυχία και την ασφάλειά σας.

Η προνομιακή τοποθεσία του σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά του καθιστούν αυτό το διαμέρισμα μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν άνετη και ποιοτική κατοικία στο κέντρο της πόλης. Ο κωδικός ακινήτου είναι 11508. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr.
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento
Contratto
Affitto
Piano
4
Ascensore
Superficie
60 m²
Locali
2
Camere da letto
1
Bagni
1
Arredato
Balcone
Riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Porta blindata
Costi
prezzo
€ 1.300/mese
cauzione
Non indicata
Efficienza energetica

Consumo di energia

Ε

Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista