Bilocale secondo piano, Centro, Nea Erithraia

Nea Erithraia
€ 220.000
3 locali
73 m²
1 bagno
Piano 2
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 22/04/2024
Descrizione

riferimento: 11412

Στην καταξιωμένη περιοχή της Νέας Ερυθραίας, διατίθεται προς πώληση ένα ευχάριστο διαμέρισμα με εμβαδόν 73 τ.μ, κατασκευής 1981. Το διαμέρισμα αυτό προσφέρει έναν άνετο χώρο διαβίωσης με λειτουργική διάταξη δωματίων.

Βρίσκεται στον 2ο όροφο ενός κτιρίου με ασανσέρ, προσφέροντας άνετη πρόσβαση. Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει κλειστή κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και τραπεζαρία. Επίσης, διαθέτει μια βεράντα με τέντες, προσφέροντας μια ευχάριστη εξωτερική περιοχή για χαλάρωση.

Η θέρμανση του διαμερίσματος παρέχεται από ηλιακό θερμοσίφωνα. Υπάρχει επίσης θέση στάθμευσης για την ευκολία των κατοίκων. Η θέα είναι καλή και το διαμέρισμα είναι φωτεινό, διαμπερές και προσφέρει εύκολη πρόσβαση από άσφαλτο.

Επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την επιτροπή κατοικίδιων, καθιστώντας το ιδανικό για οικογένειες που έχουν κατοικίδια. Ο προσανατολισμός του είναι νότιος και βρίσκεται σε οικιστική ζώνη. Η ενεργειακή του κλάση εξαιρείται. Ο κωδικός ακινήτου είναι 11412 και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.cityproperties.gr.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
73 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
2° piano, con ascensore
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Esposizione esterna
Balcone
Costi
prezzo
€ 220.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1981
certificazione energetica
Esente
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista