Duplex, ottimo stato, 190 m², Mortero, Nea Erithraia

Nea Erithraia
€ 480.000
5+ locali
190 m²
3 bagni
No Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 22/04/2024
Descrizione

riferimento: 11324

Προς πώληση μεζονέτα στη Νέα Ερυθραία, στην περιοχή Μορτερό, με εντυπωσιακή επιφάνεια 190 τ.μ. και κατασκευή το 2004. Η ιδιοκτησία αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια και βρίσκεται στον 1ο όροφο, ενώ διαθέτει ημιυπόγειο και υπερυψωμένο επίπεδο. Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει playroom, WC, ανοικτή κουζίνα (2), master υπνοδωμάτιο, μπάνιο (2), σαλόνι και τραπεζαρία.

Το ακίνητο διαθέτει αποθήκη, βεράντα και κήπο, ενώ εξοπλίζεται με πόρτα ασφαλείας, τέντες, τζάκι και θέρμανση αυτόνομης πετρελαίου με μπόιλερ. Παρέχεται θέση στάθμευσης σε ανοιχτό χώρο για δύο αυτοκίνητα. Η θέα είναι εξαιρετική, ενώ η κατάσταση του ακινήτου είναι ανακαινισμένη και βαμμένη. Οι τύποι δαπέδων περιλαμβάνουν παρκέ και πλακάκια, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες.

Η ενεργειακή κλάση είναι υπό πιστοποίηση εξέλιξης, ενώ η θέση του ακινήτου είναι γωνιακή, διαμπερές και προσόψεως. Η πρόσβαση γίνεται από ασφαλτοστρωμένο δρόμο, με νυχτερινό ρεύμα. Επιτρέπονται τα κατοικίδια και δεν υπάρχουν κοινόχρηστα. Είναι κατάλληλο για οικογενειακή κατοικία, βρίσκεται σε οικιστική ζώνη και διατίθεται με κωδικό ακινήτου: 11324. Περισσότερες πληροφορίες στο www.cityproperties.gr.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
190 m²
locali
5+ (4 camere da letto, 2 altri), 3 bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
3 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 480.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2004
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista