Trilocale ottimo stato, piano rialzato, Ethnikiston kai Anapiron Polemou, Nea Erithraia

Nea Erithraia
€ 450.000
4 locali
120 m²
2 bagni
Piano R
No Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 22/04/2024
Descrizione

riferimento: 11209

Στην ήσυχη και προνομιούχα περιοχή της Νέας Ερυθραίας, διατίθεται προς πώληση ένα όμορφο διαμέρισμα με εντυπωσιακές παροχές. Το διαμέρισμα, με επιφάνεια 120 τ.μ., κατασκευάστηκε το 1955 και υποβλήθηκε σε πλήρη ανακαίνιση το 2023, εξασφαλίζοντας έναν μοντέρνο και λειτουργικό χώρο διαβίωσης.

Το διαμέρισμα αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, έναν ευρύχωρο σαλόνι, μια προσεγμένη τραπεζαρία και μια κουζίνα ανοικτού τύπου, προσφέροντας έναν εύκολο ρυθμό ζωής. Τα δύο μπάνια παρέχουν άνετη χρήση, ενώ η έξτρα αποθήκη, η βεράντα, ο κήπος και το πατάρι προσφέρουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και ευκαιρίες για χαλάρωση.

Η θέρμανση του διαμερίσματος είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο, ενώ τα αλουμινένια κουφώματα με διπλά τζάμια και σίτες εξασφαλίζουν εξαιρετική μόνωση. Η ενεργειακή κλάση Α+ επιβεβαιώνει την επιλογή για ένα οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον σπίτι.

Η θέα είναι εξαιρετική, καθώς το διαμέρισμα βρίσκεται σε γωνιακή θέση, προσφέροντας ευρεία οπτική επαφή με το περιβάλλον. Η πρόσβαση είναι άνετη μέσω ασφαλτοστρωμένου δρόμου.

Το διαμέρισμα είναι φωτεινό, χωρίς κοινόχρηστα έξοδα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Το ακίνητο προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία για εκείνους που αναζητούν ένα ανακαινισμένο, μοντέρνο και λειτουργικό σπίτι σε μια επιθυμητή οικιστική ζώνη. Κωδικός ακινήτου: 11209. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
120 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
Piano rialzato
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 450.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1955
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista