Monolocale ottimo stato, primo piano, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - Lykavittos
€ 429.000
2 locali
60 m²
Piano 1
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 29/05/2024
Descrizione

riferimento: 10823

Ένα μοντέρνο διαμέρισμα στο Κολωνάκι πρός πώληση, που αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για εκείνους που αναζητούν έναν μικρό, αλλά λειτουργικό και κομψό χώρο διαβίωσης. Βρίσκεται στον 1ο όροφο ενός κτιρίου κατασκευής του 2005, με ανακαίνιση το 2023, προσφέροντας έναν σύγχρονο και ενημερωμένο χώρο.

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει έναν ανοικτό χώρο κουζίνας και σαλονιού, προσφέροντας έναν φιλικό προς τον χρήστη και λειτουργικό χώρο. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονες συσκευές και η ενιαία περιοχή σαλονιού δημιουργεί μια άνετη ατμόσφαιρα για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης μια βεράντα, όπου μπορείτε να απολαύσετε τις εξωτερικές στιγμές και τη φρέσκια ατμόσφαιρα της περιοχής.

Στο κτήριο υπάρχει ανελκυστήρας για ευκολία στην μετακίνηση και στο διαμέρισμα πόρτα ασφαλείας για αυξημένη αίσθηση ασφάλειας. Αυτό το διαμέρισμα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει κάθε επισκέπτη σε μία από τις καλύτερες περιοχές των Αθηνών.

Θέρμανση: Αυτόνομη Φυσικού αερίου, Θέα: Καλή, Είδος κατασκευής: Μοντέρνο, Κατάσταση: Ανακαινισμένο, Βαμμένο, Τύπος δαπέδων: Παρκέ, Κουφώματα: Αλουμινίου, Διπλά τζάμια, Ενεργειακή κλάση: Δ, Θέση: Διαμπερές, Προσόψεως, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Χαρακτηριστικά: Επιτρέπονται κατοικίδια, Φωτεινό, Ζώνη: Οικιστική, κωδικός ακινήτου: 10823, www.cityproperties.gr
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
60 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro)
piano
1° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 429.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2005
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Efficienza energetica
Δ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista