Trilocale ottimo stato, terzo piano, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - Lykavittos
€ 1.550.000
4 locali
167 m²
3 bagni
Piano 3
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 24/04/2024
Descrizione

riferimento: 10399

Στην καρδιά μιας εμπορικής ζώνης, σε γωνιακή θέση, βρίσκεται ένα υπέροχο διαμέρισμα επιφάνειας 167 τ.μ., που συνδυάζει το μοντέρνο στυλ με την άνεση της ανακαίνισης το 2020. Αυτό το διαμέρισμα, που βρίσκεται στον 3ο όροφο κατασκευής 1970, είναι ήδη μισθωμένο.

Το εσωτερικό περιλαμβάνει έναν λειτουργικό χώρο με κλειστή κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, και δύο υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων είναι master με δικό του μπάνιο. Υπάρχουν επίσης άλλα δύο μπάνια και ένα πατάρι που προσφέρει επιπλέον χώρο. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ασανσέρ για την άνετη πρόσβαση.

Οι παροχές περιλαμβάνουν θέρμανση με αυτόνομο φυσικό αέριο, κλιματιστικά, τζάκι, ενεργειακό τζάκι, συναγερμό, και βεράντα που προσφέρει καλή θέα. Τα πατώματα είναι από παρκέ, τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, και υπάρχουν ηλεκτρικά ρολά και σίτες.

Η ενεργειακή κλάση είναι Α+, ενισχύοντας την ενεργειακή απόδοση του ακινήτου. Η γωνιακή θέση προσφέρει φωτεινότητα, ενώ η περιφραγμένη προστασία και ο Νοτιοανατολικός προσανατολισμός είναι επιπλέον πλεονεκτήματα.

Η περιοχή είναι εμπορική και προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα και υπηρεσίες. Ο κωδικός ακινήτου είναι 10399, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
167 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 3 bagni
piano
3° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Impianto tv con parabola satellitare
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 1.550.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1970
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista