Duplex 280 m², Psalidi, Marousi

Marousi
€ 590.000
5+ locali
280 m²
3+ bagni
No Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 23/04/2024
Descrizione

riferimento: 1708946

Μαρούσι, Ψαλίδι, στο καλύτερο κομμάτι του Αμαρουσίου, αυτόνομη Μεζονέτα Γωνιακή, 230τ.μ., 4ων επιπέδων, ημιυπογείου - ημιωρόφου - 1ου - 2ου, γωνιακή, διαμπερής, προσόψεως, με δικό της κήπο, αυτόνομη και ανεξάρτητη ενώ είναι κομμάτι συγκροτήματος κατοικιών, αποτελείται από συνολικά 6 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και 2 W.C. και τζάκι.
Στην σοφίτα βρίσκουμε 2 υπνοδωμάτια, ένα W.C., το δωμάτιο πλυντηρίου καθώς και μια όμορφη ταράτσα 30τ.μ. Κατεβαίνοντας στον πρώτο όροφο, υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια, το κάθε ένα με την βεράντα του, που μοιράζονται ένα μπάνιο. Στο υπερυψωμένο ισόγειο, όπου βρίσκεται και η κύρια είσοδος του ακινήτου, υπάρχουν το σαλόνι με το τζάκι του καθώς και η το δωμάτιο της κουζίνας, με ανοιχτό πάσο στο σαλόνι. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν 3 μπαλκόνια με μοναδική θέα της περιοχής. Τέλος, κατεβαίνοντας στο χώρο του playroom υπάρχει ένα ακόμη καθιστικό καθώς και ένα επιπλέον δωμάτιο υπηρεσίας ή ξενώνας με δικό του μπάνιο με ντους.
Το ακίνητο διαθέτει εσωτερική αποθήκη 8τ.μ. και κλειστό γκαράζ με ηλεκτρική γκαραζόπορτα. Υπάρχει προεγκατάσταση συναγερμού, ηλιακός, boiler, αυτονομία πετρελαίου με δικό του λέβητα ενώ δεν έχει κοινόχρηστα. Επιπλέον, η μεζονέτα περιβάλλεται από μικρό κήπο με δένδρα, φυτά και γκαζόν. Ιδανικό για μεγάλη οικογένεια, σε μια από τις ομορφότερες και πιο ήσυχες γειτονιές του Αμαρουσίου. Κωδ. Ακινήτου 28149.
Downtown Properties, Τηλ. Επικοινωνίας: 2105225000, email: info@downtownproperties.eu
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
280 m²
locali
5+ (5 camere da letto, 1 altro), 3+ bagni
totale piani edificio
4 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 590.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2000
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
Γ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista